Kampanjer

Her finner du alle våre nåværende kampanjer. Kanskje noen av disse kan hjelpe deg med å bestille kurset du drømmer om?

EBS Miami – Gratis flair-kurs og overnatting

Få et gratis 2-dagers flair-kurs og 2 dagers overnatting når du bestiller det internasjonale bartenderkurset.

Tilbudet gjelder for kursene som starter den:

31. juli 2017

28. august 2017

Bestill ditt internasjonale bartenderkurs før 27. august 2017 for å motta dette fantastiske tilbudet!

Viktig: Husk å betale første avdrag på kurset innen 7 dager etter at du har bestilt, ellers mister du tilbudet.

Kuponger:MIAMIFLAIR For å løse ut kupongen, skriv koden ovenfor ved bestilling og klikk "Apply".

Gydlig Til: 2017-08-28

EBS Miami - Free flair course and accommodation

EBS Phuket – Gratis mat

Gratis matpakkeprogram; med herlig frokost- og lunsjbuffet mandag til fredag gjelder alle kurs i 2017 og 2018.

Bestill ditt internasjonale bartenderkurs før 31. august 2017 for å motta dette fantastiske tilbudet!

Kuponger:PHUKETFOOD For å løse ut kupongen, skriv koden ovenfor ved bestilling og klikk "Apply".

Gydlig Til: 2017-08-31

Vilkår og betingelser – Tilbudet er kun gyldig hvis du bestiller det Internasjonale Bartenderkurset med EBS Phuket i 2017 og 2018.

EBS Roma - 4 uker gratis overnatting

Gratis overnatting til de 5 første som bestiller et internasjonalt bartenderkurs hos EBS Roma med kursstart den:

- 28. august

- 25. september

Bestill kurset ditt før 24. september 2017 for å motta dette fantastiske tilbudet!

Kuponger:ENJOYROME For å løse ut kupongen, skriv koden ovenfor ved bestilling og klikk "Apply".

Gydlig Til: 2017-09-25

Vilkår og betingelser – Tilbudet er kun gyldig hvis du bestiller det Internasjonale Bartenderkurset med EBS Roma som starter den 28. august 2017 eller 25. september 2017.

EBS London - Gratis Simone Caporale mesterklasse

Bestill det Internasjonale Bartenderkurset med EBS London som begynner den 21. august, og få en gratis time mesterklasse med Simone Caporale.

- Simone ble kåret til International Bartender of the Year i 2014

- Han drev baren Artesian, som ble kåret til verdens beste bar 5 år på rad

Bestill ditt Internasjonale bartenderkurs før 20. august 2017 for å motta dette fantastiske tilbudet!

Kuponger:LDNMASTERCLASS For å løse ut kupongen, skriv koden ovenfor ved bestilling og klikk "Apply".

Gydlig Til: 2017-08-21

Vilkår og betingelser - Tilbudet gjelder kun hvis du bestiller det Internasjonale Bartenderkurset med EBS London som starter den 21. august 2017.
EBS Cape Town - Gratis vinsmakingstur

Få en gratis vinsmakingstur når du bestiller et internasjonalt bartenderkurs med EBS Cape Town.

Tilbudet gjelder for kursene som starter den:

- 21. august 2017

- 25. september 2017

- 23. oktober 2017

Din gratis vinsmakingstur inkluderer:

- Transport til alle vingårder fra vandrerhjemmet

- Vinkjelleromvisning

- Tre vinsmakinger med 3-5 forskjellige typer vin

Bestill kurset ditt før 22. oktober 2017 for å motta dette fantastiske tilbudet!

Kuponger:CAPEWINE For å løse ut kupongen, skriv koden ovenfor ved bestilling og klikk "Apply".

Gydlig Til: 2017-10-23

Vilkår og betingelser – Tilbudet er bare gyldig hvis du bestiller et internasjonalt bartenderkurs med EBS Cape Town som starter den 21. august, 25. september eller 23. oktober 2017.