Bartend din vei rundt jorda

31st august 2017
Bartend din vei rundt jorda

Fra Frankrike til Irland, fra Australia til Thailand, fra Spania til Polarsirkelen.

En tidligere European Bartender School-student og -ansatt, Gautier Tanguy, dro på en utrolig bartenderreise som førte ham til Polarsirkelen. Les historien hans:

«Jeg tror jeg alltid hadde ambisjoner om å se hva som fantes utenfor Frankrike, men jeg startet ikke med bartending. Min første tid utenfor hjemlandet mitt var i Dublin, der jeg jobbet med et spillselskap, men jeg innså etter en stund at kontorlivet ikke var for meg.

Jeg ville ha en drastisk endring, og akkurat på den tiden kom jeg over bartenderyrket og European Bartender School.

4 uker med seriøs bartending

Bartending

Jeg tokdet internasjonale bartenderkurset i Sydney i november 2013. Kurset forbauset meg, og vekket en bartender i meg som jeg aldri visste var der. Selv etter at jeg fullførte kurset, søkte jeg etter masterklasser, som den som ble arrangert av Chartreuse i Sydney det samme året. Det er en fantastisk følelse å jobbe med noe som du også elsker å gjøre på fritiden.

Jeg lærte meg ikke bare bartenderyrket hos EBS, men jeg forbedret også mine engelskkunnskaper på kurset i stor grad. Dette løftet selvtilliten min enormt da jeg begynte å se etter en bartenderjobb rett etter fullførelsen av kurset, og den perfekte stillingen havnet i fanget mitt.

Jeg hadde holdt kontakten med vennene mine fra bartenderkurset, og en dag fant jeg ut at det var en åpen stilling på EBS CARE i Phuket, Thailand. Siden jeg var bitt av reisebasillen og ønsket å utforske verdenen, bestemte jeg meg for å søke, og jeg fikk jobben. Mitt neste stopp med EBS var i Phuket i juni 2014.

Har Gautiers historie inspirert deg? Ta en titt på våre bartenderkurs her

Bli med på European Bartender School i Thailand

kayaking with EBS Phuket

Mine erfaringer i Sydney gjorde meg i stand til å svare på spørsmål fra nåværende og fremtidige studenter. Om kveldene tilbrakte jeg tiden sammen med studenter fra EBS Phuket eller venner som hadde kommet for å besøke meg.

Thailand var magisk, siden jeg og teamet kunne dra så å si hvor som helst for en slikk og ingenting. Vi hang på luksuriøse ferieanlegg eller bortgjemte strender som var ganske enkelt fantastiske.

EBS CARE har en grunnregel om å «elske dine medarbeidere», så vi tilbrakte ofte helgene sammen på turer i forbindelse med teambuilding og, selvfølgelig, bartending.

Men alle gode ting må ta slutt, og spennende utviklinger er alltid i horisonten på EBS. I november 2014 flyttet hele EBS CARE-teamet til byen som har alt, Barcelona, ​​Spania.

Din karriere som reiser bartender starter her

Fra Phuket til Barcelona

Da jeg ankom Barcelona, hadde mine kolleger hadde allerede etablert seg i en av de kuleste bydelene i byen. Avdelingen vår vokste raskt, så vårt lille EBS CARE-team begynte å bli et stort internasjonalt team.

Det var nok et utrolig eventyr, og alt takket være EBS. Kort tid etter å ha kommet til Barcelona, utforsket jeg den fantastiske bartendingscenen i Dublin – stedet der min internasjonale opplevelse begynte.

Etter Dublin, var London neste reisemål i rekka for teambuilding, og jeg er sikker på at jeg ville ha dratt på mange andre turer med teamet.

Men tidlig i 2015 fikk jeg en fantastisk mulighet som jeg ikke kunne si nei til. Jeg begynte å forberede meg på å forlate selskapet som hadde gitt meg så mye.

Cruising rundt Polarsirkelen

Til slutt fikk jeg igjen for språkene mine, EBS-sertifikatet og min internasjonale jobberfaring, da jeg fikk jobb hos Le Boreal. Le Boreal er et prisvinnende luksuscruiseskip som seiler rundt polarsirkelen.

Vi forlot faktisk skipet noen ganger for å samle is fra islandske isbreer som vi kunne vise fram i baren samme natt. Dette er en bartenderhistorie som ikke mange kan måle seg med.

Skipet var fylt til randen med luksussuiter og selvfølgelig en cocktail-lounge; det var mitt første skritt inn i verden etter EBS. Jeg lurer på hva det neste vil bli …

Hvem vet hvor bartenderkurset kan ta deg? Sjekk ut vårt verdensomspennende utvalg av skoler

pedro

Peter is a Senior Copywriter at EBS. Born and raised in Liverpool, England, he has lived throughout Spain but now calls Barcelona his home from home. Peter is very fond of tea and rum (never mixed together though).