Studentlivet

Bad Gastein har en rekke aktiviteter man kan prøve på fritiden.

EBS Bad Gastein Facebook

EBS Activities

Her er noen typiske aktiviteter studentene våre liker å være med på utenom kurset. Vær oppmerksom på at de fleste av dem IKKE er inkludert i kursprisen. Det er fordi vi prøver å holde kostnadene for kurset nede for studentens skyld.

Felsentherme Spa

Felsentherme er et must, med utendørs oppvarmet svømmebasseng (36 grader), fossefall, sklier og saunaer. Alt vannet kommer rett fra fjellets varme kilder og fornyes hver dag. Klor er ikke nødvendig, så kildene er derfor miljøvennlige.

Skiing and Snowboarding

På skiferie i Bad Gastein har du tilgang til fem av de viktigste fjellene. Du kan dra på ekspedisjon til Sportgastein og kjenne hjertet og adrenalinet pumpe på vei ned fra brede Dorfgastein. Det er mange gode skiskoler, morsomme skianlegg og offpiste-kjøring med guider.

Isklatring

Isklatring er en ekstremsport, men med en profesjonell fjellfører har man ingenting å frykte. Guidene tar seg av sikkerheten og gir ekspertinstruksjoner til nybegynnere. De sikrer også at alt nødvendig utstyr er tilgjengelig.