EBS Berlin

Bartenderutdanning I Berlin

Ich bin ein Berliner

sydney-ebs-stamp
På grunn av sin rike historie, blir Berlin ofte kalt «Gate to the East» / «Porten mot Øst». Det er kanskje ikke så rart for byen innehar en mix av kreativitet kombinert med entrepenørskap og et veldig variert uteliv, som sammen utgjør en fantastisk delikat storbycoctail. Har du ikke vært i Berlin før, kommer du til å fascineres av alle de sprøe småbarene, galleriene, kaféene og restaurantene som ligger spredt utover i hele byen. Ulikt mange andre europeiske byer er Berlin ganske rimelig. Dance-music er en voksende industri og du vil finne mange klubber i byen. Uansett hva slags musikksmak du har, har Berlin det du og vennene dine ser etter.

Berlin er utsøkt bartending, uteliv og kreativitet – alt i ett og samme

Alle instruktørene våre i Berlin er tungvektere i bransjen og har vunnet flere priser. Så du vil lære fra de beste den tiden du er i Berlin. Standard-kurset går over fire uker og er fylt med ekskusjoner, bar-praksis, studier, masterklasser innen brennevin og selvsagt, – masse tid sammen med andre bartending-studenter fra hele verden.

Har du fått med deg at du som ferdigutdannet, sertifisert bartender fra EBS automatisk har tilgang til MatchStaff.com? Der finner du mange interessante og lovende bartender-jobber fra hele verden. Og hvis du i tillegg foretrekker å bli i byen – ja hvorfor ikke? Dyktige bartendere er respekterte og etterspurt og det finnes mange jobbmuligheter både i og utenfor Berlin, byen med berømte klubber, hoteller og steder for helgeturer.

Skolens interiør har blitt redesignet på en veldig kul måte og sklir perfekt inn i bybildet hvor design, historie og vintage går hånd i hånd. Dedikerte profesjonelle står for opplæringen av alle bransjen triks, og på fritiden kan du utforske byen. Du kommer til å huske EBS Berlin resten av livet.

Lokalet / Stedet
Berlin har et fantastisk bra kollektiv-tilbud og det er enkelt å navigere seg fra et sted til et annet. Skolen ligger i gangavstand fra Berlin Westhafen, som er kombinert tog- og t-bane stasjon. Fritz-Schloß parken ligger rett rundt hjørnet, hvor du kan ta din daglige treningsøkt, og en løpetur til et av sentrumene (det er flere), skulle ikke ta mer enn rundt 15 minutter.

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Berlin kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk
  • Tysk
  • Fransk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Berlin Videos

Book Bartenderutdanning I Berlin

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

• 21 Aug 2017 - 15 Sep 2017 Limited spaces
  • 18 Sep 2017 - 13 Oct 2017 Limited spaces
  • 16 Oct 2017 - 10 Nov 2017 Available

View all dates

View all course dates & book

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

• 08 Jan 2018 - 26 Jan 2018 Available
  • 26 Feb 2018 - 16 Mar 2018 Available
  • 19 Mar 2018 - 06 Apr 2018 Available

View all dates

View all course dates & book

Bartenderutdanning I Berlin Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Berlin Bilder

Sexy stirring going on with @sailorjerry rum at @ebs_london #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #ebslondon #london #uk #england #rum

The views at @ebs_capetown speak for themselves - great snap @savfishel! #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #adventure #capetown #tablemountain #southafrica #ebscapetown