EBS Cape Town

Velkommen til EBS Cape Town

Bartenderutdanning I Cape Town

Skolen

Bartenderskolen i Cape Town ligger i Woodstock området, som uten tvil er det kuleste og mest kreative område i den allerede vakre byen. Woodstock er fullt av flott capetown-04renoverte bygninger, shopping centre, kunstgallerier, restauranter, cafeer og Street Food markeder.

EBS Cape Town er over 400kvadratmeter og har plass til 36 elever. Det vil si at du vil ha godt med plass for å øve på alle dine nye bartending moves. Skolen har 12 barstasjoner, et flair rom, en live bar og et teorirom. Hvis du bor på #EBSCapeTowns hostell kan du og dine medstudenter enkelt ta dere til skolen med en 20min buss tur.

Skole har gratis Wi-Fi, et chill-out område og et kjøkken der man kan lage sin egen mat. Skolen driver også en liten café som er åpen på dagtid, så du kan lett ta deg en kopp kaffe og noe å spise.

Byen

Cape Town stemmes ofte fram som en av verdens vakreste byer og det av god grunn. Her finnes det endeløst med ting å se og gjøre, fantastisk mat og hyggelige mennesker. Du kommer til å elske byen før du vet ord av det!

Du kommer til å ha det vanskelig med å finne en by med et mer spektakulært landskap enn Cape Town. Her kan du utforske natur og dyrereservatet som du aldri vil kunne oppleve maken til. Sitt klar med kameraet for du vil komme tett på noen av verdens mest fantastiske dyr og landskaper.

I sentrum av Cape Town finner du Table Mountain, et av Sør-Afrikas mest ikoniske kjennemerker. Det er et av naturens 7 underverk og landets mest fotograferte attraksjon.

Saker att göra

I Kapstaden finns det många sportiga aktiviteter du kan pröva på tillsammans med dina nya vänner från EBS. Gå på månskensvandring runt Table Mountain eller Lions Head. Dra ner på stranden och ge dig ut på vattnet. Kapstaden erbjuder några av världens bästa surfställen. Eller varför inte hoppa bungee jump från Bloukrans Bridge, världens högsta bungee jump från en bro.

Om du är en riktigt adrenalin junkie så ska du pröva på att hoppa ur ett flygplan och glida längs molnen. Du kommer få den absolut bästa utsikten över staden som finns.

Staden har många vingårdar, bryggerier och destillerier. För alla som gillar brandy så finns det prisbelönta destilleriet Van Ryns’s bara 45 minuter utanför Kapstaden. För er som gillar ale så är Devils Peak Brewery värt ett besök. Det har ett tapprum fyllt med IPA, ales, lager och säsongs öl som är alla värda att pröva. Det finns också massor av oberoende gindestillerier runt om i staden.

Kapstaden har inte bara sportaktiviteter eller sightseeing att erbjuda. När solen går ner kommer du upptäcka Kapstadens vibrerande nattliv. Här finns massor av speakeasies, coola barer och heta nattklubbar längs Long Street. En blivande bartenders dröm!

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

TILGJENGELIGE SPRÅK:

Hos EBS Cape Town kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

flybillet til Kos

det er enkelt å komme seg billig til Kos, se våres flyguide her.

Bartenderutdanning I Cape Town Videos

Book Bartenderutdanning I Cape Town

• 21 Aug 2017 - 15 Sep 2017 Limited spaces
  • 25 Sep 2017 - 20 Oct 2017 Limited spaces
  • 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Limited spaces

• 02 Apr 2018 - 20 Apr 2018 Available
  • 23 Apr 2018 - 11 May 2018 Available
  • 14 May 2018 - 01 Jun 2018 Available

• 02 Feb 2018 - 03 Feb 2018 Available
  • 02 Mar 2018 - 03 Mar 2018 Available
  • 30 Mar 2018 - 31 Mar 2018 Available

• 16 Apr 2018 - 17 Apr 2018 Available
  • 09 Jul 2018 - 10 Jul 2018 Available

• 27 Aug 2018 - 01 Sep 2018 Available

Bartenderutdanning I Cape Town Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Cape Town Bilder

Sexy stirring going on with @sailorjerry rum at @ebs_london #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #ebslondon #london #uk #england #rum

The views at @ebs_capetown speak for themselves - great snap @savfishel! #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #adventure #capetown #tablemountain #southafrica #ebscapetown