Bartenderutdanning I Madrid

Hola fra EBS Madrid!

Skolen
EBS Madrid skolen har plass til 48 studenter, det perfekte nummeret for at du skal kunne få mest mulig kontakt med instruktøren din samtidig som du blir kjent med medelevene dine skolen har 10 barstasjoner, en live bar og et flair område, komplett med 12 stasjoner. Skolen har gratis Wi-Fi så du kan sende bilder og video av bartending ferdighetene dine til familie og venner verden rundt!

Skolen ligger under 5minutters gange fra Puerta de Toledo metro stasjon som gjør at du enkelt kan forflytte deg i byen. I tillegg er hovedplassen i byen, Plaza Mayor, bare 15minutters gange fra skolen. Dette er et viktig møtepunkt for mange før de fortsetter med å oppdage resten av byen.

Kom til den spanske cocktail hovedstaden og oppdag den vakre arktekturen, fantastiske maten, verdenskjente museer og utrolige natteliv. Madrid er en av de mest spektakulære byene i Europa og er elsket av de kulturelle reisende som kommer til byen hvert år.
stamp_logo

Madrid er det idéele stedet for en bartending skole grunnet den dynamiske og kontinuerlig utviklende cocktail scenen. I fritiden kan du gå ut og oppleve de professjonelle i action i de hundrede barene i byen. Legg merke til deres ferdigheter og kanskje du til og med plukker opp noen triks som gir din bartending en liten spansk flair.

Madrid er berømt for sit unike natteliv som drives av en stor studentbefolkning, og der det er studenter er det alltid spennende, men billige barer nære. Dette er det perfekte stedet for deg til å ta en caña (glass øl) og tapas før en natt på byen. Vi vil anbefale ikke bare å prøve tapas, men også den tradisjonelle sandwichen i Madrid. Det er en calamari sandwish, etterfulgt av isklad øl! Det passer perfekt på en varm dag i hovedstaden, spesielt etter en dag på skolen.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Madrid kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Tysk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Madrid Videos

Book Bartenderutdanning I Madrid

• 09 Oct 2017 - 03 Nov 2017 Limited spaces
  • 06 Nov 2017 - 01 Dec 2017 Available
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Available

• 05 Mar 2018 - 23 Mar 2018 Available
  • 23 Apr 2018 - 11 May 2018 Available
  • 11 Jun 2018 - 29 Jun 2018 Available

• 06 Oct 2017 - 07 Oct 2017 Available
  • 03 Nov 2017 - 04 Nov 2017 Available
  • 01 Dec 2017 - 02 Dec 2017 Available

Bartenderutdanning I Madrid Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Madrid Bilder

Make your Friday 🔥tonight!

Eyes 👁 on the Prize 🏆#europeanbartenderschool #ebs #ebsbarcelona #cocktails #bartending #travel #flair #bartender

Pout game strong @ebs.miami 😘🍹#europeanbartenderschool #bartending #cocktail #miami #ebsmiami

Delicious @glenfiddichwhisky cocktails coming from @ebskos #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #kos #ebskos #glenfiddich #whisky

Check out our Story throughout today to discover our Bartender For One Night events in London & New York. 😃 Follow our attendees (tagged in Thursday’s post) who will also be posting and see what fun they have in store during an evening with the world’s leading bartender school! #europeanbartenderschool #ebslondon #ebsnewyork #travel #bartender #cocktails