EBS Mallorca

EBS Mallorca

Bartenderutdanning I Mallorca

Velkommen til EBS Mallorca

START BARTENDING KARRIEREN DIN PÅ EV AV DE MEST POPLÆRE PARTY DESTINASJONENE I EUROPA

Med mer en 900 barer og klubber i nabolaget vårt i Magaluf har du rikelig med muligheter til å finne sesongarbeid på Mallorca etter at du har mottatt ditt globale EBS sertifikat.

#EBSMallorca har mange kontakter i området og å finne arbeid på øya er mye lettere når du kjenner de rette personene. Og du vil bli kjent med dem! Ikke bare professjonelt – EBS elever får venner for livet i løpet av 4-ukers kurset.

Klubber på Mallorca

En av de største partnerene til bartender skolen vår i Mallorca er den verdenskjente skandinaviske: Grabbarna Grus Beach Club. De har kjente band og DJs, utrolige eventer og temafester hver kveld hele sesongen. Alle EBS Mallorca elever får VIP under kurset. Det beryr gratis inngang og billigere drinker, hver kveld – hele kvelden! Som EBS Mallorca student kan du gjøre ditt favoritt sted til arbeidsgiveren din; BCM (med artister som Hardwell, Avicii, Martin Garrix, Swedish House Mafia, Skrillex, Calvin Harris og Davi Guetta), Niki Beach, you name it!

Men det er mer…

Palma, Mallorcas hovedstad, er bare en kort taxitur unna og er både elegant, sofistikert og fullt av liv. Hvis du er eventyrlysten kan du alltids ta turen til en av de andre Baleariske øyene. Ibiza og Menorca er rett rundt hjørnet – bare pass på at du rekker ferja!

Så uansett om du vil henge i en lokale vannparken med nye venner, hoppe på en partybåt eller bare slappe av på de vakre strendene – det er opp til deg. Uansett kommer tiden tid med oss på EBS Mallorca til å være fantastisk. Og det er bare begynnelsen på en utrolig spennende bartendingkarriere, uansett hvor i verden du vil jobbe.

Lokalet
Ikke nok med at skolen ligger på stranden, men EBS Mallorca ligger også midt i partydistriktet Magaluf. Vi kan ikke komme på et mer passende sted å bli en bartender. Øv dine flair moves på stranden, eller se hvor lang tid det tar deg å svømme til «black lizard island» midt i Magaluf-bukta. Valget er ditt for fire fantastiske uker!

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Mallorca kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk
  • Fransk
  • Svensk
  • Finsk
  • Italiensk
  • Tysk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Mallorca Videos

Book Bartenderutdanning I Mallorca

• 16 Apr 2018 - 11 May 2018 Available
  • 14 May 2018 - 08 Jun 2018 Available
  • 03 Sep 2018 - 28 Sep 2018 Available

• 11 Jun 2018 - 29 Jun 2018 Available
  • 02 Jul 2018 - 20 Jul 2018 Available
  • 23 Jul 2018 - 10 Aug 2018 Available

• 29 Sep 2017 - 30 Sep 2017 Limited spaces
  • 27 Oct 2017 - 28 Oct 2017 Available
  • 11 May 2018 - 12 May 2018 Available

Bartenderutdanning I Mallorca Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Mallorca Bilder

Make your Friday 🔥tonight!

Eyes 👁 on the Prize 🏆#europeanbartenderschool #ebs #ebsbarcelona #cocktails #bartending #travel #flair #bartender

Pout game strong @ebs.miami 😘🍹#europeanbartenderschool #bartending #cocktail #miami #ebsmiami

Delicious @glenfiddichwhisky cocktails coming from @ebskos #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #kos #ebskos #glenfiddich #whisky

Check out our Story throughout today to discover our Bartender For One Night events in London & New York. 😃 Follow our attendees (tagged in Thursday’s post) who will also be posting and see what fun they have in store during an evening with the world’s leading bartender school! #europeanbartenderschool #ebslondon #ebsnewyork #travel #bartender #cocktails