EBS Miami

EBS Miami

Velkommen til EBS Miami

Bartenderutdanning I Miami

Strender, storby og mote!

Kom til South Beach

MIAMI STAMPDu får bransjens beste utdannelse og kan starte bartendingkarrieren med en gang. Venner du får og minner du skaper i Miami vil alltid være med deg. Folk kommer fra hele kontinentet for å nyte ferie og atmosfæren på de nydelige strendene i Miami.

Miami kan cocktails

Miami er definitivt state-of-the-art på mange måter, men det er den karibiske og latinske kulturen også. Det er ikke godt å si, men det kan være at du kaster deg på et 3-dagers cruise for å oppleve Keys og øylivet der og nippe til rom-cocktails av ypperste klasse. Bahamas er jo ikke mindre enn rett rundt hjørnet, liksom.

Se for deg et perfekt feriested hvor du kan lære deg alt grunnleggende som skal til å kunne bli en profesjonell bartender, hvor som helst i verden. På fritiden kan du dykke, dra på de mange kjøpesentrene eller velge deg en strand for dagen gjennom Miamis geniale bro-system.

Utelivet i Miami måler seg med de aller beste og du finner steder som LIV, Mansion og andre EDM templer her. Bli ikke overrasket om en eller flere av favoritt DJ-ene dine har regelmessige opptredener/konserter her, siden byen er et veldig populært reisemål for festing.

Bli i Miami på vinteren

Uansett hva du liker, er Miami-opplevelsene unike, og bare maten i seg selv er som en Latin-Amerikansk smakseksplosjon. Når du i tillegg får med deg den årlige Spring Break og Ultra Music Festival, har du alle ingrediensene du trenger for en uforglemmelig cocktail! Mens andre fryser seg ihjel, vil du stå på rulleskøyter nedover Miami Beach mens du memoriserer de siste oppskriftene. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan lære på så kort tid!

Lokalene
EBS Miami ligger sentralt til i downtown Miami. Med to store etasjer til rådighet, barstasjoner, free pour sone og et flair område i overetasjen er det er masse plass til å øve. Bare tenk på all driksen du kan tjene med alle de nye triksene dine!

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Miami kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Miami Videos

Book Bartenderutdanning I Miami

• 25 Sep 2017 - 20 Oct 2017 Limited spaces
  • 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Fully booked
  • 20 Nov 2017 - 15 Dec 2017 Limited spaces

• 02 Apr 2018 - 20 Apr 2018 Available
  • 25 Jun 2018 - 13 Jul 2018 Available
  • 13 Aug 2018 - 31 Aug 2018 Available

• 14 Oct 2017 - 15 Oct 2017 Available
  • 11 Nov 2017 - 12 Nov 2017 Available
  • 09 Dec 2017 - 10 Dec 2017 Available

Bartenderutdanning I Miami Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Miami Bilder

Make your Friday 🔥tonight!

Eyes 👁 on the Prize 🏆#europeanbartenderschool #ebs #ebsbarcelona #cocktails #bartending #travel #flair #bartender

Pout game strong @ebs.miami 😘🍹#europeanbartenderschool #bartending #cocktail #miami #ebsmiami

Delicious @glenfiddichwhisky cocktails coming from @ebskos #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #kos #ebskos #glenfiddich #whisky

Check out our Story throughout today to discover our Bartender For One Night events in London & New York. 😃 Follow our attendees (tagged in Thursday’s post) who will also be posting and see what fun they have in store during an evening with the world’s leading bartender school! #europeanbartenderschool #ebslondon #ebsnewyork #travel #bartender #cocktails