EBS Milano

EBS Milano

Bartenderutdanning I Milano

STAMPS_italy

Den Italienske EBS-destinasjonen – Byen med stil!

Milano er uten tvil en av verdens fineste hovedseter innen mote. Og der det er high-end fashion, finnes alltid designer-barer, supermodeller og flagship stores i nærheten. Med flere enn en million innbyggere, finnes det alltid noe å gjøre i Milano, noe å se og definitivt noe å smake på.

Den unike miksen av søreuropeisk levemåte og italiensk lidenskap, blandet sammen i et klassisk bymiljø, gjør EBS-kurset til en opplevelse du sent vil glemme. Og i Italia er kvalitetsbartendere respektert og ettertraktet, – du vil finne massevis av jobbmuligheter når du er EBS-sertifisert.

Hvis du vil ha smaken av «La Dolce Vita», begynn på den beste og mest anerkjente bartenderskolen i verden. Bli den beste bartenderen du kan bli under vår opplæring, og ta med deg trender fra de mest stilfulle menneskene i Europa; – italienerne. Start dagen med å nyte en «Caffè» ved en av de mange «Caffetteria» diskene mens du har oppi akkurat passe mengde «zucchero». – Uansett hva som skjer,  neste stopp er Milano!

Lokalene

Skolen ligger beleilig nær Milanos sentralbanestasjon, tar opp til 24 studenter og har flere bar stasjoner. Sentralt plassert, og med massevis av offentlig transport rundt deg, er det raskt og enkelt å komme seg til og fra skolen og hostellet. I tillegg er det  en rekke parker og barer rundt skolen, hvor man kan henge og studere cocktail-oppskrifter med andre studenter.

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Milano kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk
  • Italiensk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Milano Videos

Book Bartenderutdanning I Milano

• 30 Apr 2018 - 25 May 2018 Limited spaces
  • 28 May 2018 - 22 Jun 2018 Available
  • 25 Jun 2018 - 20 Jul 2018 Available

• 07 May 2018 - 25 May 2018 Limited spaces

• 27 Apr 2018 - 28 Apr 2018 Limited spaces
  • 25 May 2018 - 26 May 2018 Available
  • 22 Jun 2018 - 23 Jun 2018 Available

• 09 Jun 2018 - 10 Jun 2018 Available
  • 06 Oct 2018 - 07 Oct 2018 Available

• 17 Dec 2018 - 22 Dec 2018 Available

Bartenderutdanning I Milano Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Milano Bilder