EBS Roma

Velkommen EBS Roma

Bartenderutdanning I Rome

Skolen

Det er bare passende at #EBSRome er så kolossal med tanke på at det ligger i nærheten av det verdensberømte romerske byggverket — Colosseum! Skolen måler hele 500m2, noe som gjør den til en av de største skolene i hele EBS-familien. Skolen ligger i Trastevere-distriktet, hvilket betyr at Fiumicino og Ciampino lufthavn henholdsvis ligger kun 30 minutter og én time unna. Skolen har 12 barstasjoner, 12 flairstasjoner, én live bar, og én spesialbygd barista-bar. Skolen har plass til opptil 48 studenter som er et ganske ideelt antall dersom du ønsker full utdanningsmessig oppfølging, kombinert med muligheten til å få et mangfold internasjonale venner.

#EBSRome har gratis Wi-Fi, en felles stue, kjøkken og en stor terrasse som du vil forelske deg i under de mange solfylte dagene i hovedstaden. Den største togstasjonen i Roma, Termini, ligger knappe 20 minutter fra skolen med buss. Videre er det mange butikker, markeder og andre fantastiske ting å se og gjøre i nærheten av skolens område. En måned i Roma vil la deg fordype deg i den italienske kulturen samtidig som du opplever noe helt unikt.

«Ciao» fra EBS Roma!
rome.stamp

Roma er full av historie, strålende mat, og hjem til noen av verdens mest utrolige arkitektur- og kunstverk. Det er ikke bare Romas unike historie som gjør at byen skiller seg ut, men det er også det faktum at byen inneholder verdens minste land, Vatikanstaten. Et land inne i en by, det blir nesten ikke mer unikt enn det!

Den evige stad er en av de vakreste byene i verden, og hvert eneste år strømmer millioner av turister til for å sette pris på alt byen har å tilby. Roma er dog ikke bare for by-elskere, strandløver kan hoppe på et tog fra jernbanestasjonen Termini og nå noen spektakulære strender på mindre enn en time.

Roma har et uslåelig natteliv, og du vil antageligvis oppdage at de fleste kvelder blir spandert med en god drink i i hånden ved en av byens hundrevis av åpne torg og lignende. Disse tradisjonelle terrasse- og vinbarer er perfekt egnede steder til å suge opp byens atmosfære og slappe av — i romersk stil. Til de helt store utekveldene kan du også stole på at Roma vil gi deg uforglemmelige minner og opplevelser.

The Speciality Coffee Association of Europe (SCAE)

#EBSRome har den unike muligheten å tilby studentene SCAE eksamener ved skolens barista-bar dersom ønskelig. SCAE er verdensledende innen barista- og kaffeutdanning og deres opplæring omfatter kaffens reise, helt fra bønne til kopp. Deres diplomsystem består av seks ulike moduler, og hver modul har tre nivåer for å indikere kvalifikasjonsnivå: grunnleggende, middels og profesjonell. Du kan ta det grunnleggende nivået av Barista Skills hos #EBSRome ettersom Andrea Sguazzin, en av instruktørene, er en autorisert trener og internasjonal sensor. Stiftelsens sertifikat koster kun 60€ + MVA, og med #EBSRome kan du puste lettet ut dersom du ikke klarer eksamen første gang, du kan nemlig ta den om igjen samme dag, helt gratis!

SCAE sertifikatet har aldri vært mer relevant eller verdifullt enn nå som kaffe- og barista-bølgen fortsetter over hele verden. Ifølge International Coffee Organization, har det vært en økning på 800 millioner kg kaffe konsumert over hele verden mellom 2011 og 2014. Denne svimlende økningen demonstrerer veksten og populariteten til kaffe på en global skala. Dette er grunnen til at flere og flere serveringssteder rundt om i verden søker arbeidstakere med sertifiserte barista-ferdigheter. Ta SCAE eksamen med #EBSRome og gi deg selv muligheten til å få en servicerettet jobb hvor som helst i verden.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS New York kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk
  • italiensk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Rome Videos

Book Bartenderutdanning I Rome

• 25 Sep 2017 - 20 Oct 2017 Limited spaces
  • 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Available
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Available

• 09 Apr 2018 - 27 Apr 2018 Available
  • 07 May 2018 - 25 May 2018 Available
  • 04 Jun 2018 - 22 Jun 2018 Available

• 20 Oct 2017 - 21 Oct 2017 Available
  • 17 Nov 2017 - 18 Nov 2017 Available
  • 22 Dec 2017 - 23 Dec 2017 Available

• 25 Sep 2017 - 29 Sep 2017 Limited spaces
  • 20 Nov 2017 - 24 Nov 2017 Fully booked
  • 11 Dec 2017 - 15 Dec 2017 Limited spaces

Bartenderutdanning I Rome Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Rome Bilder

Make your Friday 🔥tonight!

Eyes 👁 on the Prize 🏆#europeanbartenderschool #ebs #ebsbarcelona #cocktails #bartending #travel #flair #bartender

Pout game strong @ebs.miami 😘🍹#europeanbartenderschool #bartending #cocktail #miami #ebsmiami

Delicious @glenfiddichwhisky cocktails coming from @ebskos #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #kos #ebskos #glenfiddich #whisky

Check out our Story throughout today to discover our Bartender For One Night events in London & New York. 😃 Follow our attendees (tagged in Thursday’s post) who will also be posting and see what fun they have in store during an evening with the world’s leading bartender school! #europeanbartenderschool #ebslondon #ebsnewyork #travel #bartender #cocktails