EBS St. Martin

Velkommen til EBS St. Martin

EBS St. Martin

Velkommen til EBS St. Martin

Bartenderutdanning I St. Martin

Velkommen til EBS St. Martin

Karibien venter!

Er du på utkikk etter en karibisk perle, trenger du ikke lete lengre enn til St. Martin. Øya regnes å være et paradisisk reisemål for mange, men øya klarer likevel å kombinere profesjonell bartending med tropisk livsstil.

Viktig: På grunn av ødeleggelsene forårsaket av orkanen Irma i 2017, er alle våre internasjonale bartenderkurs på EBS St. Martin kansellert for øyeblikket.

 

Studenter som var interessert i EBS St. Martin, vurderte også å ta kurset på de nydelige party-øyene Kos i Hellas og Phuket i Thailand.

 

Ta en titt på de fantastiske tingene du kan gjøre med EBS Kos og EBS Phuket!

EBS kurs på St. Martin er veldig eksklusivt, med et begrenset antall ledige plasser. Husk å ha i tankene at du enkelt kan finne deg en jobb på øya når kurset er over, og det er ikke uvanlig å tjene opp til $ 350 i tips på en enkelt kveld/natt. På dagen er det den karibiske livsstilen, på en av de 38 palmestrendene med turkist vann, som gjelder.

Carribean_-_St-MartinEBS St. Martin ligger i Simpson Bay, som er et av hovedområdene på øya og en super havn for yachter. Med alle de beste restaurentene, barene og nattklubbene i gangavstand, er dette er veldig spennende område og barskolen ligger midt i det hele, på toppen av Soggy Dolly Bar, en legendarisk Karibisk klubb.

Mens du er i gang med å bli en bartender sammen med de andre EBS studentene, få med deg nature som sakte flyter forbi. Super yachter, cruiseskip og chartere ankrer opp rett foran deg.

Hvis du velger å bli etter at kurset er over, byr øya på mange muligheter. Og mens lønningene er av Karibisk standard, gjør turisttipsen det verd å bli.

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS St. Martin kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

  • Engelsk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

 

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I St. Martin Videos

Book Bartenderutdanning I St. Martin

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 30 Apr 2018 - 25 May 2018 Fully booked
  • 28 May 2018 - 22 Jun 2018 Fully booked
  • 25 Jun 2018 - 20 Jul 2018 Fully booked

View all dates

View all course dates & book

Bartenderutdanning I St. Martin Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I St. Martin Bilder

Flere Bilder

Bartenderutdanning I St. Martin Sted


Alle våre skoler