EBS Stockholm

Velkommen til EBS Stockholm

Bartenderutdanning I Stockholm

Skolan

EBS Stockholm er Sveriges største og mest moderne bartenderskole. Senteret inneholder 8 barstasjoner, 8 flairstasjoner og 2 ekte barer. Elevene har også tilgang til eget kjøkken, bordtennis og WiFi. Skolen er dirigert av ingen annen en Johannes Kinch, en stjernebartender i særklasse. Med flerfoldige meritter – 10 ganger svensk flairmester, over 25 topp-3 rangeringer og over 6000 utdannede elever – under beltet er denne mannen ingen lettvekter.

Byen

Stockholm er en by kjent for sin energiske, vakre og stilrene karakter, den har også en svært lovende cocktail- og drinkkultur. Sammensatt av 14 forskjellige øyer som smelter sammen over 57 broer er Stockholm ofte kjent som «Nordens Venezia».

Ta deg en tur rundt i gamlebyen og du vil forelske deg i alle severdighetene som venter, sjarmerende gammeldagse gater, gotiske kirker, vakre bygninger, innovative forretninger og ikke minst det kongelige slottet, alt er der. Pass også på å få en innføring i byens mangfoldige museer. Det finnes masser å velge mellom, alt fra moderne kunst til Skandinavias mest populære museum – Vasamuseumet, og la oss ikke glemme det berømte ABBA-museumet heller!

Med en eksepsjonell luftkvalitet og naturskjønnhet er det beste ofte å se Stockholm til fots eller med sykkel – det er massevis av steder for sykkelutleie overalt i byen. Stockholm er også en by som kan by på det meste du måtte ønske deg – du kan oppleve storbylivet på dagtid, og senere avslutte dagen med fantastiske naturomgivelser når kveldstimene står for tur.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Stockholm kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk
  • Svensk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Stockholm Videos

Book Bartenderutdanning I Stockholm

• 09 Oct 2017 - 03 Nov 2017 Limited spaces
  • 06 Nov 2017 - 01 Dec 2017 Limited spaces
  • 19 Feb 2018 - 16 Mar 2018 Available

• 29 Jan 2018 - 16 Feb 2018 Available
  • 19 Mar 2018 - 06 Apr 2018 Available
  • 07 May 2018 - 25 May 2018 Available

• 03 Nov 2017 - 04 Nov 2017 Available
  • 01 Dec 2017 - 02 Dec 2017 Available
  • 16 Feb 2018 - 17 Feb 2018 Available

• 08 Jan 2018 - 26 Jan 2018 Limited spaces

• 25 Sep 2017 - 06 Oct 2017 Limited spaces
  • 28 May 2018 - 08 Jun 2018 Available

Bartenderutdanning I Stockholm Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Stockholm Bilder

Make your Friday 🔥tonight!

Eyes 👁 on the Prize 🏆#europeanbartenderschool #ebs #ebsbarcelona #cocktails #bartending #travel #flair #bartender

Pout game strong @ebs.miami 😘🍹#europeanbartenderschool #bartending #cocktail #miami #ebsmiami

Delicious @glenfiddichwhisky cocktails coming from @ebskos #europeanbartenderschool #bartender #travel #cocktails #cocktail #kos #ebskos #glenfiddich #whisky

Check out our Story throughout today to discover our Bartender For One Night events in London & New York. 😃 Follow our attendees (tagged in Thursday’s post) who will also be posting and see what fun they have in store during an evening with the world’s leading bartender school! #europeanbartenderschool #ebslondon #ebsnewyork #travel #bartender #cocktails