EBS Sydney

EBS Sydney

Bartenderutdanning I Sydney

Velkommen til EBS Sydney

Gøy å treffe de på vår «Ozzy»-side. Vi hadde digget det om drar «Downunder» med oss og «soak up» solen på EBS Sydney.

Senteret vårt i Sydney er et område på ca 400  kvadratmeter og har plass til ca 40 studenter. Her vil vi lære deg den beste jobben i verden! Skolen består av to etasjer og ligger rett i nabolaget til Chippendale, så du vil ha tonnevis med ting å gjøre utenom undervisningstimene.

sydney-ebs-stampFørst og fremst kommer du og vennene dine til å bli EBS sertifiserte bartendere. Men dette området i Sydney har mye å tilby til verden-rundt-reisene også. Det er flere universiteter i dette nabolaget, og det betyr nok av business catering for studenter, hyggelige barer og gode restauranter over alt. Og der nesten alt er i gangavstand, er buss et populært transportmiddel for lokalbefolkningen, slik at du kjapt kan komme deg hvor som helst.

Sydney er mye mer enn»the travellers destination» som  du har hørt om – Sydney kan også skryte av en samling  prestisjetunge high-end bartending steder; Cruise Bar, Palmer & Co, The Loft, Hugos Lounge eller O Bar og Dining er bare noen få. Utelivet i Sydney er ulikt noe du noensinne har opplevd. Kom og sjekk det ut!

Å bli med EBS Sydney betyr at du vil få toppkvalitetsopplæring som bartender mens du utforsker byen og skaffer deg mange nye venner. Og for å holde en stor EBS Sydney tradisjon ved like, vil du sannsynligvis gripe sjansen til å holde deg i området en stund til ved å få deg en bartenderjobb i Sydney. Og hvorfor ikke? Du er her, du elsker det tydeligvis, så hvorfor ikke leve som en Ozzy en stund.

Folk spør oss ofte hvordan de skal komme seg rundt i Sydney, men du trenger virkelig ikke bekymre deg for det. Sydney har en av de mest avanserte og reneste offentlige transportsystemene i verden, inkludert bussene som alle bruker.  Men de har også et nettverk med rask og langsom busser pluss tog og bane.  Å komme seg rundt er veldig enkelt.

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Sydney kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du noen spørsmål? Vil du ha flere råd?

Det er bare å ta kontakt med EBS Care – de hjelper deg.

Bartenderutdanning I Sydney Videos

Book Bartenderutdanning I Sydney

• 31 Jul 2017 - 25 Aug 2017 Limited spaces
  • 28 Aug 2017 - 22 Sep 2017 Available