EBS FAQs

du spør – vi svarer

EBS FAQs

Her finner du noen av de vanligste spørsmålene. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp eller har spørsmål som du ikke finner svar på. Vi liker spørsmål.

Hvordan og når kan jeg betale?

Du kan enten betale hele beløpet når du registrerer deg, betale senere eller betale i avdrag. Vi lager en betalingsplan for deg når du registrerer deg. Vi godtar et bredt spekter av betalingsmåter. Du kan betale hele beløpet ved registreringen ved hjelp av et kreditt- eller debetkort eller velge å betale senere med en bankoverføring. Enkelte markeder gir også rom for kredittbetaling. Dette betyr at du kan betale kurskostnadene over ett år, vanligvis rentefritt.  

Hva EBS' retningslinjer for alkohol?

EBS har strenge retningslinjer om alkohol. Vi bruker farget vann som erstatning for alkoholholdig brennevin i løpet av kurset. Som utdanningsorganisasjon for bartendere tar vi bruk og servering av alkohol svært alvorlig, og vi har en streng alkoholpolitikk for både studenter og ansatte.

Hva om jeg ikke består kurset?

Du kan alltids ta en ny eksamen etterpå ved kursstedet. Hvis du har en EBS-skole i landet du bor i, kan du ta opp eksamen der også. Bare ta kontakt med oss, så vil vi fastsette en dato og et tidspunkt for deg

Er det lett å finne seg en jobb når jeg har fullført kurset?

EBS er vel ansett og høyt respektert av utesteder over hele verden. Du kan også bruke EBS’ jobbliste for å finne favorittjobbene dine. Målsetningen vår er å utdanne bartendere som barer, hoteller, nattklubber og restauranter over hele verden er desperate etter slå kloa i. Vi har gjort nettopp dette i 14 år nå, og vi har et globalt nettverk av utesteder som står klare til å tilby deg en jobb. Det er et enormt behov for nye bartendere, så du vil befinne deg i en fantastisk posisjon.

Hvorfor skal jeg velge EBS?

EBS er den største bartenderskolen i verden, og tusenvis av studenter får hvert år et kursvitnemål fra oss. Du kan bruke EBS-vitnemålet til å få innpass på jobber i utlandet. Vi er vel ansett og høyt respektert av utesteder over hele verden. Alle instruktørene våre gjennomgår en omfattende kursing og eksamen for å sikre at du får best mulig opplæring.

Hvor lenge varer dagene, og hvordan er de oppdelt?

Dagene varer fra kl. 09.00 til 15.00. Kursene vår varer i 3-4 timer per dag med praktiske øvelser bak din egen bardisk, der du mikser drinker og lærer å lage over 80 forskjellige cocktailer. Vi vet at man lærer bedre gjennom praktisk øving og ved å ha det gøy. Hver dag får du øve på flair, friskjenking og selvfølgelig teori, slik at du vet hva du serverer. Du har helgene for deg selv. Da kan du slappe av sammen med dine nye venner eller utforske området.

Må jeg kunne snakke godt engelsk?

Mesteparten av treningen er praktisk rettet, slik at du bare trenger grunnleggende engelsk. Teorien er svært enkel å følge, og instruktørene hjelper deg hvert steg på veien.

Er overnatting inkludert i prisen?

På noen av EBS-skolene omfatter kurset også overnatting. På registreringssiden har du muligheten til å inkludere overnatting for de fleste av skolene våre. Bostedet vises under bostedkategorien på skolesiden. Du kan selvfølgelig velge bort overnatting hvis du bor i nærheten av skolen eller allerede har ordnet deg med overnatting.

Kan jeg reise alene?

De fleste av studentene våre reiser alene, og de er der for å få de samme opplevelsene som deg. I løpet av kurset vil du møte mange nye venner og skaffe deg kontakter over hele verden. Dere vil bli godt kjent på kort tid! Du kommer til å få deg nye venner for livet!

Hvem kan søke på kurset?

Alle over 18 år kan søke. Du trenger bare å gå til registreringssiden og bestille! Vi krever ingen tidligere arbeidserfaring eller utdannelse fra studentene våre.

Hva med visum?

Kravet om å ha et visum avhenger av hvor du studerer. Hvis du reiser til for eksempel EBS Phuket eller EBS Sydney, må du ha et visum. EBS Care kan gi deg veiledning, men til syvende og sist er det ditt eget ansvar å skaffe det nødvendige visumet.

Er flyreisen inkludert?

Flyreiser er ikke inkludert i kursprisen, men vi kan hjelpe deg med å finne billige flybilletter til reisemålet. Bare gi oss beskjed hvis du trenger hjelp med å bestille flyreisen. Det kan være lurt å sjekke flyreisene som tilbys fra de store flyplassene – som Berlin, Paris, Amsterdam eller London – siden det ofte er billigere å ta to fly i stedet for et direktefly fra der du bor.

Hva annet må jeg betale for?

Du trenger ikke å betale for noe annet på kurset. Du må bestille flyreise, pluss at du vil trenge litt penger til mat og drikke – og noen av aktivitetene vil også koste deg litt penger.

Trenger jeg å ta med meg noe til kurset?

Nei, du trenger ikke å ta med deg noe. Du vil få alt læremateriell ved reisemålet.

Hva slags vitnemål får jeg ved slutten av kurset?

Etter at du har fullført kurset vil du motta et anerkjent vitnemål fra European Bartender School.

EBS BOOKING FAQs

Jeg prøvde å betale hele beløpet med kredittkort, og betalingen gikk ikke gjennom.

Ikke bekymre deg. Du trenger ikke å prøve å bestille det samme kurset på nytt. Bare logg inn på det sikre studentområdet (du har opprettet en konto på nettstedet vårt) og prøv å betale på nytt med et annet kort, eller du kan velge å betale med bankoverføring – bare bruk betalingsinstruksjonene og bankopplysningene. Vi vil bekrefte betalingen og oppdatere bestillingen din når betalingen er mottatt. Alternativt kan vi hvis vi har tilstrekkelig tid dele opp betalingen i tre terminer for å spre kostnadene. Dette beløpet kan også betales med bankoverføring eller kort, eller en kombinasjon av disse. Hvis du deltar på et kurs som ligger mindre enn en måned fram i tid, må du betale for kurset i sin helhet. Kontakt EBS Care, så vil vi hjelpe deg.

Jeg valgte å betale i avdrag eller betale senere, og bestillingen min er ubekreftet.

Vi kan ikke bekrefte bestillingen før vi har mottatt betaling (enten første avdrag eller hele beløpet). Bestillingen vil forbli ubekreftet inntil da. Betal beløpet omgående for å sikre reservasjonen.

Jeg har bestilt og betalt i sin helhet ved bestillingen. Det står at den er betalt, men bestillingen er fremdeles ubekreftet.

Selv om du betaler beløpet i sin helhet med kortbetaling, kan det ta inntil tre virkedager før den når oss. Når vi har mottatt betaling på kontoen vår, vil vi endre bestillingen din til bekreftet. Vi vil kontakte deg dersom vi trenger ytterligere informasjon. Hvis du ikke hører fra oss, bare slapp av og vær glad for at du har bestilt fra verdens ledende bartenderskole.

Kan jeg betale hele beløpet med bankoverføring og ikke på nettet med kredittkort?

Ja, du velger å betale i sin helhet senere. Da har du 10 dager på deg til å betale hele beløpet. Du finner all informasjon om bank og betaling på ditt sikre studentområde. Bestillingen din blir ikke bekreftet før betalingen er gjort i sin helhet. Betal omgående for å sikre at du beholder plassen din. Du har 10 dager på deg til å betale. Hvis vi ikke mottar betalingen innen denne datoen, kan vi kansellere bestillingen.

Hvis jeg velger å betale i avdrag, hvordan kan jeg betale og når?

Vi vil opprette betalingsdatoer automatisk for deg når du bestiller. Du vil se disse datoene og beløpet du skal betale før du bestiller. Vi belaster ingen ekstra kostnad for å betale i avdrag. Du kan deretter betale med kort på Internett eller betale via bankoverføring fra ditt sikre studentområde. Hvis du betaler med kort vil avdraget bli oppdatert hvis betalingen utføres korrekt. Hvis du betaler med bankoverføring, vennligst vent i inntil fem virkedager, slik at innbetalingen når oss. Når vi mottar pengene, vil vi oppdatere avdraget til «betalt» og varsle deg . Hvis du er sent ute med et avdrag, vil vi sende deg en e-post. Det er viktig at du betaler i tide, ettersom reservasjonen din kan bli kansellert, og du kan bli belastet for et avbestillingsgebyr. Innimellom kan det være at vi gjør noen mindre endringer på betalingsplanen. Hvis vi må gjøre dette vil vi kontakte deg og gi beskjed, og de nye datoene vil vises på ditt sikre studentområde.

Jeg har mottatt en e-post som ber om legitimasjon.

Innimellom vil vi be om ytterligere bevis på identiteten din, for eksempel en kopi av passet ditt. EBS foretar tilfeldige sikkerhetskontroller opp mot alle bestillinger for å forebygge svindel.

Jeg mottar SMS-varsler fra dere. Jeg elsker EBS, men dette er litt ubehagelig.

Vi anbefaler sterkt at du tillater oss å sende deg SMS-varsler. Dette er viktige meldinger, som påminnelser om sen betaling, viktige oppdateringer på kontoen din og så videre. Hvis dette er ubehagelig for deg, kan du stoppe SMS-meldinger fra det sikre studentområdet ditt.

VIKTIG: Hvis du reiser utenlands til EBS, må vi få vite hvilket fly du kommer med. Vennligst skriv inn dette på ditt sikre studentområde. Vi krever også nødkontaktdetaljer, og også dette kan legges inn på bestillingen på ditt sikre studentområde.

TRENGER DU FORTSATT HJELP?

EBS CARE

Har du et spørsmål til vårt eget dedikerte supportteam? Bare ring eller send en e-post.

 

 

Si Hallo.

KONTAKT OSS

Send oss et spørsmål, så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

 

KONTAKT OSS