17 grunner til å velge EBS

Vi går ikke for å være «Verdens Ledende Bartenderskole» for ingenting

Det har tatt oss mye «Hard Work, Spirit and Soul» (og ganske mye Mojito søl på veien) å bli den største og mest professjonelle bartenderskolen. Nå har vi 25 skoler og et solid rykte verden rundt. Her er 17 grunner til hvorfor vi er verdens ledende bartenderskole og hvordan vi trumfer enhver markedskonkurrent, som gjør oss til skolen for deg.

Verdens mest utviklede bartenderutdannelse

Vi har tro på at øvelse gjør mester, og at perfeksjon krever tid. Derfor tilbyr vi et av de mest omfattende kursene som finnes i bransjen. Våre kurs gir deg 120 timer sammen med instruktører og masse ledig tid til å studere med de andre medstudentene.

Den eneste globalt anerkjente sertifiseringen som finnes

EBS kursene nyter godt av et velfortjent rykte blant globale merkevarer, derfor er barer og feriesteder over hele verden ivrige etter å jobbe med uteksaminserte studenter fra EBS. Du stiller automatisk sterkere, med et hode foran de andre, ved å være sertifisert bartender fra EBS. Du skiller deg ut i mengden, helt enkelt.

100% garantert jobb-assistanse med MatchStaff.com

MatcStaff.com er verdens største jobb-portal på nett designet spesielt for uteksaminerte EBS-studenter. Vi synes du fortjener den livsstilen du har jobbet hardt for å oppnå, og er 100% forpliktet til å hjelpe deg med å få den.

Educational guarantee

EBS er den eneste skolen som kan tilby sine studenter muligheten til å lykkes gang på gang. Her kan du ta kurset på nytt – helt gratis – helt til du fullfører eksamen. Vi vil at alle skal lykkes helt til topps!

Skapt av de beste bartenderne i verden

Kun de aller beste bartenderne i verden blir valgt ut til å utvikle EBS utdannelsesprogram, og i løpet av det siste tiåret har vi satt sammen et team bestående av de største talentene på denne kloden.

Underviser i viktige livsferdigheter

EBS tar sikte på å gi deg, ikke bare en ny verktøykasse fylt med kunnskaper om bartending, men også grunnleggende og viktige ferdigheter og livserfaringer du kan ta med deg på reisen videre.

Få betalt for å reise verden rundt

Den enkleste måten å reise verden rundt på, er å jobbe som bartender. Bartending er et universalt språk og vi har et dedikert team på MatchStaff.com som hjelper deg med å skaffe den jobben du ønsker deg, uansett hvor du vil reise.

50 000 studenter og 16 år i bransjen

Det er mange studenter over mange år og alle som en har gått ut av EBS med en positiv opplevelse av kurset og flere ferdigheter og kunnskap de har har satt pris på hele livet.

Bransjens beste instruktører

Til sammen besitter EBS instruktørene over 200 internasjonale bartender-titler og noen av dem kan til og med titulere seg som verdensmestere. Instruktørene våre går gjennom omfattende trening, og ikke bare har dem mange års erfaring bak baren, men de har også fått opplæring fra  bransjeledere på vårt årlige instruktør-akademi.

Verdens største bartenderskole og valg av global destinasjon

Med over 24 destinasjoner på verdensbasis er det ikke rart at vi er verdens største bartenderskole. Fra et iskaldt ski-resort til et tropisk strandparadis i tillegg til storbyer, har vi noen av de mest populære destinasjonene som finnes.

Full service & hjelp fra EBS Care

Vårt EBS Care-team snakker over 25 språk til sammen og er her for å hjelpe deg med hva det måtte være, før, under og etter kurset ditt.

Støttet av de største sprit merkene i bransjen

Vi er globalt anerkjent for vår innovative undervisning og fornøyde studenter, som gjør at vi  får støtte fra noen av de største navnene innen sprit-industrien.

Den mest avanserte bartendermanualen på markedet

Vi har en liga av ekstraordinære bartendere som har brukt sine ressurser og kunnskap til å sette sammen en av de mest informative bartender kompendier som noensinne har blitt laget. Til stor glede for våre studenter.

Globalt innhold

For å sikre at utdannelsesnivået er det samme over hele verden, har vi en gruppe områdeledere som besøker alle skolene og ser til at opplæringen følger det satte pensumet.

Språkkurs på morsmålet

Som global barskole prøver vi sålangt det lar seg gjøre å tilfredsstille så mange språk som mulig og tilbyr skurs på morsmålet på de fleste av våre destinasjoner.

Fleksibel booking- og avbestillingsforsikring

Vi vet så altfor godt hvor uforutsigbart en reisendes tilværelse kan være. Derfor har vi fleksibel booking-ordning og avbestillingsforsikring for å sikre at du ikke taper noe hvis reisen din tar en annen vending.

Endeløse muligheter med Club Med

Og da mener vi ENDELØSE! Club Med er ledende i markedet innen luksusferier med all-inclusive, og ansetter helst bare bartendere med EBS-sertifisering. Nå har du muligheten til å jobbe på et av deres utrolige feriesteder et eller annet sted i verden.

Last ned en gratis kursbrosjyre

Bli en bartender

Se kursdatoer, kurssteder og priser og bestill sikkert. Gratis kursbrosjyre!

EBS-KURSVIDEO

Se EBS’ kursvideo for å skaffe deg god oversikt over EBS, skolene og kursene.

Se alle videoene våre.

EBS KURSGUIDEN

Last ned en gratis kursbrosjyre og få ubegrenset tilgang til:

• Personlige råd
  • Kursguideinformasjon
  • Våre nyeste kampanjer

ebs-partnere

EBS samarbeider med noen av de mest respekterte merkene i bransjen. Se vår partnerskapsside for flere partnerskap.

EBS-merkepartnerskap

Se nettsidene om merkevarepartnerskap og b2b (business to business) for mer informasjon om partnerskap.

REGISTRER DEG NÅ!

Se kursdatoer, kurssteder og priser og bestill sikkert.

REGISTRER DEG NÅ!