10 grunner til å velge EBS

Et kurs på European Bartender School er en perfekt blanding av en førsteklasses bartenderutdanning og en sosial opplevelse som vil endre livet ditt. Vi har samlet sammen 10 grunner til hvorfor vi er skolen som passer for deg.

1. Ta verdens mest utviklede bartenderkurs

Vi tilbyr det mest omfattende profesjonelle bartenderkurset i bransjen. I løpet av vårt internasjonale bartenderkurs vil du få 100 timer med instruktørguidet opplæring og praksis bak ekte bar-stasjoner hver dag.

2. Velg fra verdens største utvalg av globale bartenderskoler

Vi har over 25 skoler verden rundt, og er verdens største bartenderskole. Vi har skoler på tropiske strandparadis, i storbyer og til og med på et iskaldt skianlegg.

3. Få 100% jobbhjelpgaranti med EBS MatchStaff

EBS MatchStaff er vår plattform for jobbhjelp. Den er gratis og kun for EBS-uteksaminerte. Som EBS-uteksaminert kan du søke etter jobbmuligheter på fantastiske lokaler verden rundt.

4. Betal i 3 avdrag

Sikre deg plass på kurset nå og betal for det i 3 enkle avdrag. Det har aldri vært så enkelt og rimelig å investere i fremtiden din.

Din vellykkede bartenderkarriere starter her

• Få 100 timers opplæring med instruktør
  • Kursvarighet på 3 eller 4 uker
  • Gratis jobbhjelp med EBS MatchStaff

Bestill nå

5. Bli uteksaminert med et globalt anerkjent sertifikat

Som EBS-uteksaminert kommer du deg automatisk milevis unna konkurransen. Barer, arenaer og brennevinsprodusenter verden rundt anerkjenner at vår utdanning er av høyeste kvalitet, og de ønsker å ansette EBS-uteksaminerte.

6. Reis og jobb etter kurset

Som EBS-bartender kan du reise og jobbe verden rundt. Du vil kunne finansiere dine globale reiser i årevis takket være dine nye ferdigheter. Kom i gang ved å velge hvor du vil at reisen skal begynne.

7. Ta kurset ditt på norsk.

Siden vi er en global bartenderskole, prøver vi å legge til rette for så mange språk som mulig. Om du er interessert i å ta kurset pa norsk, ta kontakt med en av våre internasjonale kursrågivere

8. Lev et bekymringsfritt liv med vår utdanningsgaranti og avbestillingsforsikring

Vår avbestillingsforsikring gir deg muligheten til å endre kursdato og destinasjon, eller til å få refusjon på grunn av uforutsette omstendigheter. EBS lar deg også kjøpe utdanningsgaranti. Tenk på det som en backup-plan i tilfelle du skulle bli nervøs under eksamen! Spør din kursrådgiver om spesifikke detaljer rundt begge retningslinjene.

9. Stol på oss – det gjør bransjens største brennevinsprodusenter

De største brennevinsprodusentene i bransjen støtter EBS på grunn av vår globale anerkjennelse for førsteklasses utdanning og fornøyde studenter.

10. Gå i fotsporene til 50 000 studenter

Akkurat som alle andre studenter, vil du uteksamineres fra EBS med profesjonelle bartenderferdigheter, gode minner og internasjonale venner for livet.

Klar for en opplevelse for livet?

Det hele starter med vårt internasjonale bartenderkurs

Bestill nå