#EBSGradClub

European Bartender School’s #EBSGradClub

Som eneste baskole med et studer & reis konsept, lar vi våre studenter vise deg hvordan du kan leve drømmelivet med EBS

Siden vi åpnet dørene i 1999 har European Bartender School uteksaminert over 60.000 studenter og sett leve ut drømmene sine med den livsstilen de ønsker – som bartendere. Studentene våre utstråler EBS-filosofien; «Hard Work, Spirit og Soul» og har den med seg gjennom karrieren som suksessfulle bartendere.

For å feire de uteksaminerte studentenes entusiasme og suksess, ønsket vi å vise frem noen av våre mest inspirerende EBS-ere som tar verden med storm, en cocktail av gangen!

Vi presenterer #EBSGradClub

Frida

Da Frida fant en EBS flair video på nett ble hun umiddelbart inspirert til å bli en bartender og bruke bartending som en måte å reise verden rundt.

Så hun satte seg på neste fly til #EBSSydney for å lære alle ferdigheten hun trengte for å kunne leve ut drømmen sin.

Etter å ha arbeidet ut sesongen i Sydney reiste Frida tilbake til Sverige, men det varte bare i tre uker før hun var på vei til neste destinasjon, nemlig #EBSMallorca! Så snart hun ankom kastet hun returbilletten og bosatte seg for sommeren.

Du kan forvente deg å se Frida imponere mengdene i en bar i framtiden, for hun har ingen planer om å slutte å oppdage verden!

Nicolas

Inspirert av youtube videoer, følte Nicolas  at bartenderverdenen lokket han til seg, helt til Norge, så han kastet seg på et fly og dro til «EBSBarcelona. Der fikk han trent opp spansken sin og han forelsket seg i hodestups bartendingbransjen.

Nicolas var en av finalistene i konkurransen vår, Ticket To The World, og dermed fikk han nok en gang oppleve en fantastisk måned i livet sitt. Men denne gangen gikk turen til #EBSKos. Etter å ha blitt kjent med EBS-livsstilen for føste gang i 2012, har Nicolas blitt hekta! Nå befinner han seg på den andre siden av jordkloden, nærmere bestemt på #EBSSydney, hvor han jobber som Event Coordinator.

Sara

Med sin bartender-bakgrunn fra Frankrike var Sara sulten på å lære mer. Etter et par klikk på nettet og en prat med EBS CARE befant hun seg plutselig på #EBSLondon. London viste seg å være helt riktig for henne, siden hun fikk seg en barjobb etter bare tre korte dager!  Denne unge bartenderen befinner seg nå midt i cocktailens verdenshovedstad.

Fred

Etter en sinnsyk måned med studier og festing på #EBSKos, fant Fred ut at han hadde blitt avhengig av EBS-livsstilen. Han digget øylivet og fikk seg jobb på Kyttaro Nightclub på Kos. Etter kurset har Fred fortsatt med å være tungt involvert i #EBSKos-skolens event-team og imponerer nåværende studenter med cocktailkunnskapene sine.

Josefine

Bitt av en solid dose reisebasiller var ikke Josefine vanskelig å overtale når vennene hennes foreslo å studere på #EBSPhuket. Etter eksamen hang Josefine sammen med sine nye venner og reiste rundt i Thailand. I løpet av denne tiden møtte hun sin livs bestevenn. Sammen har de fulgt drømmene sine og jobbet som bartendere i Melbourne, Australia. Tilbake i Sverige igjen lengtet Josefine bare tilbake til Australia. Nå er hun endelig i Melbourne og studerer Events, samtidig som hun bruker lidenskapen sin for  bartending som inntekt i sitt nye liv.

Jesper

Etter å ha blitt inspirert av det internasjonale 4-ukerskurset han tok på #EBSBarcelona, ble Jesper trukket tilbake til byen hvor han startet bartender-eventyret. Etter å ha sett en av våre mange fantastiske konkurranser som vi kjører på Facebook, søkte Jesper på «»Ticket To The World»» med EBS. På et blunk befant Jesper seg blant top 10 Flairers på #EBSKos og kjempet seg frem til seier og billetten som gjorde at han kunne reise i hele verden. Året etter var som en virvelvind av erfaringer, da han besøkte alle EBS-skolene og mange kjente barer.  Jesper imponerer nå kunder med sine barkunnskaper og ferdigheter i Stockholm.

Bli med!

Ta ett skritt nærmere drømmelivsstilen din med vårt 4-ukerskurs i dag!

Meld deg på nå!