Om EBS

24 år, over 50 000 studenter

EBS er den største og mest profesjonelle bartenderskolen i verden.

EBS-studentene bruker bartending for å få reist rundt i verden, samt finansiere studiene, møte nye venner, skape seg viktige nettverk, tjene penger og viktigst av alt ha det gøy. Med 24 skoler i 17 forskjellige land på 4 kontinenter – fra Europa via Asia og til Australia – utdanner og rekrutterer vi bartendere fra hele verden. Vi samarbeider tett med anerkjente merkevarer i den globale industrien for å sikre konstant utvikling og skape karrieremuligheter for studentene våre over hele verden.

EBS’ globale anerkjennelse gjør det mulig for bartendere å skaffe seg tusenvis av barjobber i utlandet og hjemme gjennom vår rekrutteringstjeneste matchstaff.com. Barundervisningen hos den europeiske bartenderskolen er basert på en perfekt balanse mellom moro og utdanning. Det er det eneste programmet som gjør det morsomt å bli en ettertraktet bartender, fordi vi tror at du lærer raskere hvis du har det gøy mens du gjør det. Dette gjør den europeiske bartenderskolen til verdens eneste barutdannings- og reisekonsept.

ebs-partnere

EBS samarbeider med noen av de mest respekterte merkene i bransjen. Se vår partnerskapsside for flere partnerskap.

EBS-merkepartnerskap

Se nettsidene om merkevarepartnerskap og b2b (business to business) for mer informasjon om partnerskap.

skolene våre

Vi har for tiden 23 skoler, fra storbyer til strandsteder, og vi utvider stadig virksomheten og åpner én eller to nye skoler i året.