Partnere & Referanser

Skap 7.000 merkeambassadører hvert år!

EBS er den største bartending-institusjonen på verdensbasis, som er aktiv på fire forskjellige kontinenter. Og med EBS-sertifiserte studenter jobbende på high-end steder i ditt marked i tillegg, vil et samarbeid med EBS bety en tiløkning av 7.000 merkeambassadører årlig.

Bli en del av EBS’ kursmateriell

EBS underviser fra et eksklusivt 250-siders kompendium som beskriver historien om bartending som yrke, verktøy, teknikker, et bredt utvalg oppskrifter og et omfattende avsnitt om våre partnere, deres signaturdrinker og en liste over deres godkjente cocktails.

Gjennom et 4-ukers pensum, satt sammen av noen av de beste bartenderne i verden, læres EBS studentene opp i ditt produkt, dets egenskaper, smak og historie. Vi oppmuntrer også våre partnere til å utvide denne relasjonen, med besøk i fabrikken eller seminarer ledet av egne spesialister.

«Å samarbeide med European Bartender School setter oss i en posisjon der vi kan la den neste generasjonen bartendere oppleve akkurat hvor bra Tullamore er for både miksing og å nyte alene.»

Product Manager Tullamore D.E.W.

Produktopplæring fra de aller beste

Enten du trenger jevnlig produktopplæring av de ansatte eller ønsker en underholdende presentasjon av cocktails som også er informativt, engasjerer European Bartender School bartending-instruktører som gjør ditt arrangement til en suksess-historie.

«Våre produkter er laget for mixing, så vi setter pris på et partnerskap som tillater oss å presentere våre sprit-varianter og likører for mennesker vi virkelig ønsker å møte; kommende cocktail bartendere. Og EBS er den største bartenderskolen av dem alle. »

PRODUCT MANAGER DEKUYPER

Som verdens ledende bartenderskole, opprettholder EBS sterke bånd med etablerte giganter som Coca Cola, William Grant´s, DeKuyper Rémy Martin og andre velkjente merkevarer som er oppført nedenfor.

Coca-Cola

Rancilio

REAL

Licor 43 Orochata

European Bartender School gir en rekke bedrifts partnerskap, tilbyr produkt- og tekniske seminarer for din bedrift og fullverdige samarbeid. Så enten det handler om riktig bruk av produktet, en foretrukket måte å servere det på eller en merkevares historie du ønsker at vi skal fokusere på, kan EBS hjelpe deg å styrke markedsføringsbudskapet ditt.

Er du er interessert i et partnerskap, samarbeid eller andre tjenester fra European Bartender School, kan du kontakte oss her.