Kursene Våre

EBS INTERNATIONAL BARTENDER

Vårt Internasjonale Bartenderkurs er flott for alle nivåer. Uansett om du vet forskjellen på en shaker eller en sil, eller om du bare vet at du liker Mojito, vil du være proff etter kurset. Vi har drevet dette kurset siden 1999, og det er det mest vellykkede bartenderkurset i verden.

2-Dagers Mixologikurs

2-Dagerskurset i Mixology er tilsiktet bartendere og tidligere EBS studenter som ønsker å forbedre sin kunnskap om den utrolige verdnen innen Mixologi.

10-Dagers avansert bartending

10-Dagerskurset i avansert bartending er tilrettet tidligere EBS studenter og erfarne bartendere. Dette kurset lærer deg alt du trenger for å bli en bartender i verdensklasse.

6-Dagers avansert Flair

6-Dagers kurset i avansert flair er verdens beste flair program og tilbyr studentene muligheten til å lære fantastiske og avanserte flair ferdigheter i et live barmiljø!

Instruktør akademiet

Instruktør akademiet er hvor erfarne og talentfulle bartendere blir utdannet til EBS Instruktører, også kjent som personenen med den beste jobben i hele verden!

2-Dagers Working Flair

I løpet av 2-dagerskurset i Working Flair vil du lære omtrent 70 trinn og triks! Du kommer til å lære hvordan du kan integrere disse flair ferdighetene i din arbeidsflow av treganger verdensmester i flair; Vladymyr Buryanov!

5-Dagers Baristakurs

5-Dagers baristakurset er utviklet av den internasjonalt anerkjente ekspertbaristaen Fabio Milani og er det første baristakurset innen EBS. Kurset krever ingen førkunnskaper eller tidligere baristaerfaring, så alle er nivåer er velkomne!

Last ned vår gratis kursguide

Ta en titt på vår kursguide og lær mer om European Bartender School, lengden av kurset og de forskjellige emnene EBS dekker (og hva du kan forvente etterpå!)

Last ned