2-dagerskurs i Working Flair

«Det er flairbartending på sitt beste og kommer til å etterlate deg målløs!» – Brian Texmo, EBS Las Vegas

Oppdag ditt 2-dagerskurs i Working Flair

Dette 2-dagerskurset i Working Flair er det mest avanserte og unike opplæringsprogrammet innen flair i hele verden. I lpet av 2 dager skal du lære deg hvordan du kan imponere gjestene dine med magiske flair-triks og samtidig opprettholde kvaliteten og lage cocktails like raskt som fr – eller enda raskere. Du kommer til å ve i våre fantastiske lokaler, med mer enn 350kvaratmeter å boltre seg på, og med det beste og det mest avanserte utstyret som finnes.

Dette vil du lære på kurset

Du kommer til å lære å mikse drinker samtidig som du gjør en rekke utrolige flair-triks, inkludert servietter, glass, is, pynt og flere flasketriks. Videre kommer du til å lære omtrent 10 forskjellige imponerende pours som gir ekstra stil og underholdningsverdi til drinkmiksingen. Alt dette lærer du på en effektiv måte og våre fantastiske instruktører vil sørge for at du perfeksjonerer alle disse poursene og triksene på bare to dager.

Hvordan vil det forbedre arbeidet ditt?

Dette 2-dagerskurset i Working Flair fokuserer også på kundeservice og samspillet med gjestene samtidig som du viser dine flair-triks. Disse kundeserviceteknikkene skaper en frstesklasses opplevelse, som gjestene dine ikke får andre steder. Ved å yte litt ekstra for kundene dine, kommer du til å tjene mer penger enn noensinne bak baren. Når du er ferdig med 2-dagerskurset vil du ha nok en uvurderlig kvalifikasjon å legg til CV-en din. Etter #EBSLasVegas vil du til å ha lært deg professjonelle flair ferdighetene som vil gi deg den beste starten på den fantastiske bartendingkarrieren din, hvor som helst i verden.

3 grunner til å booke nå

1. Lær deg nye flair-triks du ikke vil lære andre steder enn på #EBSLasVegas
  2. Lær deg over 70 moves i working flair på bare to dager
  3. Lær deg unike teknikker for å imponere dine kunder, som garantert vil ke tipsen din
Mere info Bestill nå

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

• 2 varianter 2 shakes og en flaske roll og pour

06-Three-Object-Moves

Pour Moves

• Myk pouring med kryssede hender
  • Pour på toppen av baren og kutt
  • 3 varianter av 1 flaske finger tvis og pour
  • Kast og ta imot til direkte pour
  • Jigger og flaske rulling
  • 1 flaske rulling og pour
  • Flaske og Tinn tvis og pour i den ene hånden

07 Pour Moves 580x240

Støttet av de største spritmerkene i bransjen

Mange av de beste spritmerkene i bransjen har anerkjent oss som verdens ledende bartenderskole grunnet den enestående standarden vi gir våre elever. Derfor er vi støttet av noen av de aller største navnene i bransjen, hvilket betyr at ikke bare vil du få utdanning i verdensklasse, men du vil også benytte deg av de beste ingrediensene i verden.

Få Tilgang Til Din Gratisbrosjyre

Din gratisbrosjyre inneholder alt du trenger å vite om vårt 2-dagerskurs i Working Flair. Klikk linken under for å se din onlinebrosjyre og ta første steget mot en fremtidig flairkarriere!

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

EBS CARE

EBS er den eneste barskolen i verden som tilbyr så høy kvalitetsservice med et supportteam som er klare til å besvare alle spørsmålene dine. Du vil ha tilgang til teamet både før, under og etter kurset ditt og møte mennesker som vil være med på å endre ditt liv i dag.

Møt EBS CARE

Hvorfor EBS

Det er mange grunner til at EBS skiller seg fra andre barskoler, men en av grunnene som virkelig appellerer til våre studenter er MatchStaff.com. MatchStaff er verdens største jobbportal utviklet spesielt for EBS utdannede. Vi mener du fortjener livsstilen du har arbeidet for og derfor er vi 100% dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå den. Finn ut hvorfor EBS er kurset for deg!

EBS LIVET

Vil du vite mer om EBS? Ta en titt på våre nyeste bloginnlegg, skole nyheter og de nyeste trendene innen bartending. Alt er her!

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!