barjobber

Hva er MatchStaff?

Din reise med EBS er ikke over når kurset er ferdig! EBS MatchStaff er en digital jobbdatabase som gir EBS-elever muligheten til å finne jobb verden over.
Når du er uteksaminert fra en av våre 4-ukers eller 10-dagerskurs får du tilgang til EBS MatchStaff. Her finner du jobbmuligheter innen service-industrien tilegnet alt fra nybegynnere til avanserte bartendere.

Hvordan fungerer det?

Jobbsøk gjennom MatchStaff er den perfekte inngangen til din bartenderkarriere. Etter du har bestått kurset vil du få en e-post med dine innloggingsdetaljer. Når du har mottatt disse behøver du kun logge inn og lage et online-CV, etter det er du klar til å søke på de jobbene du er ute etter.

Med 26 skoler over hele verden har vi etterhvert bygget et globalt nettverk innen bransjen. Det vil si at etter at du har bestått kurset ditt hjelper vi deg å søke jobb hvor som helst i verden!

 

EBS MatchStaff har en opprettholdt jobbdatabase verden over, så uansett om du vil jobbe lokalt eller utenlands arbeider vi døgnet rundt slik at du har det rette nettverket rundt deg.

Last ned vår kursguide helt gratis

For å søke på disse jobbene – og mange flere på EBS MatchStaff – er du nødt til å delta enten på vårt 4-ukers internasjonale bartenderkurs eller 10-dagers avansert bartender kurs. For mer informasjon kan du laste ned vår gratisbrosjyre vedlagt under.

Last Ned

Ønsker du å se igjennom hele jobbdatabasen? Vennligst henvend deg til vår hjemmeside – EBS MatchStaff.