Kampanjer

Her finner du alle våre nåværende kampanjer. Kanskje noen av disse kan hjelpe deg med å bestille kurset du drømmer om?

Få gratis mat under hele oppholdet med EBS Phuket

Gode nyheter, du har fortsatt tid til å bestille et bartenderkurs med EBS Phuket og få dette fantastiske tilbudet med på kjøpet! Vi har besluttet å forlenge denne unike kampanjen til 30. september.


Interessen for EBS Phuket har aldri vært høyere og vi ser fram imot nok en fullbooket sesong Skynd deg, vi har fortsatt noen få plasser igjen og du har fortsatt tid til å bestille! Derfor tilbyr vi nå en eksklusiv 4-ukers matpakkeløsning perfekt samkjørt med ditt internasjonale bartenderkurs for de som reserverer og betaler før den 30. september 2018. (Dette tilbudet er begrenset til det antall plasser vi har igjen).


EBS Phuket er bartenderskolen i paradis, som nå tilbyr dette unike tilbudet: dersom du benytter koden PHUKETFOOD18 når du bestiller ditt internasjonale bartenderkurs, vil du få en GRATS MATPAKKELØSNING!


Tilbudet omfatter:

Frokost og lunsj buffet, tilberedt av vår helt egen kokk, som inneholder vestlige og thailandske retter fra mandag til fredag under hele oppholdet. Vi kan imøtekomme selv de mest spesielle måltidsforespørsler, så som veganer og vegetarisk. Vi kan også ta hensyn til eventuelle matallergier.


Hvorfor EBS Phuket?

Opplev verdens beste bartenderutdannelse med European Bartender School, Phuket. Du vil nyte en tid i paradis og få venner fra rundt over hele verden samtidig som du tar den beste bartenderutdannelsen på markedet: den eneste som kan gi deg eksklusiv tilgang til verdens største jobbdatabase for bartendere – EBS MatchStaff.


EBS Phuket tilbyr et kurspensum på engelsk, fransk, tysk, italiensk og svensk/norsk under den kommende sesongen.


Viktig - pass på å bestille kurset og angi rabattkoden PHUKETFOOD18 før 30. september 2018. Pass også på å betale første avdrag (eller hele beløpet) for kurset innen 7 dager etter at du bestiller, ellers mister du tilbudet.c

Kuponger:PHUKETFOOD18 For å løse ut kupongen, skriv koden ovenfor ved bestilling og klikk "Apply".

Gydlig Til: 2018-09-30

Vilkår og betingelser - Tilbudet er kun gyldig dersom du bestiller et internasjonalt bartenderkurs med EBS Phuket før 30. september 2018. Tilbudet er begrenset til det antall kursplasser vi har igjen.

EBS Amsterdam – gratis miksologikurs

Book et internasjonalt bartenderkurs med EBS Amsterdam med start på utvalgte datoer, og få et gratis miksologikurs med på kjøpet!


Tilbudet gjelder vårt internasjonale bartenderkurs med startdatoer:

  • 1. oktober 2018 - Dette inkluderer miksologikurset fra 26. til 27. oktober
  • 29. oktober 2018 - Dette inkluderer miksologikurset fra 23. til 24. november

Book ett av disse kursene før 26. oktober 2018 for å motta dette fantastiske tilbudet!


Viktig: Husk å betale første avdrag på kurset innen 7 dager etter at du har bestilt, ellers mister du tilbudet.


Hvordan du benytter deg av kampanjekoden:

  1. Velg ett av de internasjonale bartenderkursene med startdato enten 1. oktober eller 29. oktober (overnatting er valgfritt).
  2. Fyll inn dine detaljer
  3. Når du kommer til listen der du kan legge til ekstra valgmuligheter under steget «your course» – velg miksoligikurset. Vennligst bemerk at overnatting ikke er inkludert i miksologikurset
  4. Fyll inn kampanjekoden: prisen for miksologikurset vil trekkes fra den totale kostnaden
  5. Velg betalingsmetode og gjør deg klar for ditt nye eventyr

Kuponger:AMSMIX18 For å løse ut kupongen, skriv koden ovenfor ved bestilling og klikk "Apply".

Gydlig Til: 2018-10-26

Vilkår og betingelser – Tilbudet er kun gyldig dersom du bestiller et internasjonalt bartenderkurs med EBS Amsterdam som starter enten 1. oktober 2018 eller 29. oktober 2018. OBS, vær oppmerksom på at miksologikurset kun kan tas hos EBS Amsterdam og at overnatting ikke er inkludert.

EBS Las Vegas tilbyr en fantastisk opplevelse

Bestill EBS Las Vegas og få en ekstra fantastisk opplevelse gratis.


Nå er det perfekte tidspunktet for å bestille et kurs i Las Vegas!


Det er ingen hemmelighet at Las Vegas er en av verdens aller beste reisemål for bartendere. Dette er byen hvor du vil se de fleste bartendere utføre vanvittige triks. Bestill kurset ditt nå, så får du enda en fantastisk Vegas-opplevelse gratis!


Bestill EBS Las Vegas-kurset ditt nå for å få:

  • En tur i en partybuss med åpen bar
  • En tur i verdens høyeste pariserhjul med åpen bar
  • Fest med cocktailbar i hjulet

Tilgjengelig gratis for de 50 første som bestiller et kurs med EBS Las Vegas.


Viktig – pass på å betale første avdrag for kurset innen 7 dager etter at du bestiller, ellers mister du tilbudet.

Kuponger:VEGASPARTY For å løse ut kupongen, skriv koden ovenfor ved bestilling og klikk "Apply".

Gydlig Til: 2018-12-31

Vilkår og betingelser – tilbudet gjelder kun hvis du bestiller etinternasjonalt bartenderkurs med EBS Las Vegas som starter i 2018 eller 2019. Du må være minst 21 år for å dra nytte av dette tilbudet.