EBS Barcelona på Sitges Karneval

29th juni 2015
EBS Barcelona på Sitges Karneval

Byen Sitges i Spania ligger ved kysten, ca 35 km utenfor Barcelona. Når det årlige karnevalet er i byen reiser over 250 000 mennesker ned dit for å feste og slappe av i 7 dager i strekk. Den siste dagen, også kjent som «Fat Tuesday» er da alt skjer. Spektakulære kostymer, vakre parader og samba-musikk non-stop!

Du vil danse i Sitges, Åh gjett om du vil!

EBS på Sitges Karneval
Vi tok initiativet til å få studentene med på dette, siden et varmblodig Latino karneval ikke er noe du får oppleve hver dag. Vi startet klokken 17 på ettermiddagen på George Payne´s Irish Pub, hvor studentene fikk ansiktene malt av en profesjonell, og hvor tok oss en lokal drink for å komme i den rette stemningen.

De vanlige mistenkte i improviserte Karneval drakter. Guy Fawkes møter vennlige satanister

Bussen plukket oss så opp rett utenfor puben klokken 18.30, og vi kom oss avgårde. På bussturen fikk vi Sangria i bokser for å være sikre på at alle kom i party-stemning! Vi kom frem til Sitges rett før alt tok av, og gikk ned til paraden sammen med tusenvis av andre mennesker som skulle det samme.

Den vanligvis så rolige byen, Sitges, forandres totalt under karnevalet.
En rolig strand-by forvandles til dette – Carnival pandemonium

Det var bra stemning; folk spilte musikk og danset og hoiet på gata. Paraden startet og partyfaktoren steg. Noen folk tok helt av og det var tydelig at de hadde brukt timer på både sminke og kostymer. Vi prøvde å ta visuelle notater for neste år 🙂

Hvis jentene dine har blå og grønne fjær i år, så det er det du vil ha på Sitges

Etter at paraden var over, snublet vi inn i en liten gate full av barer og mennesker over alt. Vi startet på én bar og jobbet oss gradvis til enden av gaten. Da karnevalet til slutt var over, tok vi bussen tilbake og var fremme i Barcelona kl 5 på morgenen. Kl 9 var vi alle på plass på skolen, tidsnok til undervisningen begynte …

Har du også lyst til å oppleve Bacelona med EBS?

Kom til EBS Barcelona og lær deg bartending i den mest spennende byen i Spania – Du får venner for livet og lærer deg å tjene penger hvor som helst i verden!

Last ned gratis kursguide