Offisiell EBS cocktail app lansert!

29th februar 2016
Offisiell EBS cocktail app lansert!

Det er bare å innse at alle behøver litt hjelp med å memorere all fakta, og når du tar et 4-ukers kurs hos European Bartender School må du memorere hele 80 cocktails. «Hvordan skal jeg klare det?» Hører vi deg spørre.

Her på European Bartender School har vi kommet opp med den perfekte løsningen for å hjelpe alle EBS elever til å huske hele cocktail albumet. EBS e stolte av å presentere den offisielle EBS cocktail appen til iOS og Android enheter. Appen inneholder over 80 cocktails i et letttilgjengelig format som vil gi deg umiddelbare resultater og gjør det å øve inn cocktail oppskriftene enklere enn noen sinne.

02-app-image

I den moderne verden vi lever i blir alt stadig mer mobilt, kompakt og lettere å bruke. Applikasjoner spiller en stor rolle i dagens samfunn, med sin unektelige popularitet. Det er derfor EBS har bestemt seg for å hjelpe elevene ved å gi den all sin cocktail kunnskap i én lett anvendelig app, for å gjøre øving av EBS cocktails til en lek.

Har du noen gang lagt merke til at jo mer du har telefonene din med deg, jo mer fristet er du til å spille en ny runde med Candy Crush eller sende ut et par Snapchats? På grunn av at du alltid har appen med deg vil du dermed også øve mye oftere, hvilket vil gjenspeiles i dine resultater.

Vår EBS cocktail inneholder en funksjon som gjør at du kan teste deg selv, noe som gjør det mulig og se ditt resultat og hvilke eventuelle feil du hadde. Gå sammen med dine nye venner på EBS og sett hverandres cocktail kunnskap på prøve, slik blir det å studere mer underholdene, effektivt og minneverdig, dere kommer til å takke hverandre når testdagen dukker opp.

04-graduating

European Bartender School er den største og mest profesjonelle bartender skolen i verden. Vi er lidenskapelige og seriøse hva gjelder våre bartender kurs, og vi vil forsikre oss om at hver enkelt elev har den best mulige opplevelsen. Vår cocktail app er en annen måte for våre elevene å tilegne seg mest mulig av deres EBS opplevelse og å forsikre dem om at de går ut med toppkarakter.

Søk etter ‘EBS cocktails’ i Google Play store og last ned appen idag!

DOWNLOAD FRA PLAY STORE

Søk etter ‘EBS cocktails’ i iTunes og last ned appen idag!

LAST NED I iTUNES