Seks av våre coctail- og klubbsteder i Barcelona

11th juli 2014
Seks av våre coctail- og klubbsteder i Barcelona

Siden Barcelona er den EBS-destinasjonen som binder sammen strandliv, bartending yrket og storbyfølelsen som den eneste av alle EBS-destinasjonene, er det på tide med et overblikk. Barcelonas uteliv er rikt og ulikt noen annen europeisk by, så her er seks av våre favoritt cocktail- og clubbingsteder i Barcelona:

Razzmatazz er massivt og har alt

Razzmatazz
Denne monstrøse klubbens fem forskjellige områder danner nattestid lekeplass for tilsynelatende alle unge i Barcelona. Det er indierock i Razz Club, tech-house i The Loft, techno-pop i Lolita, electro- pop i Pop Bar og electro-rock i Rex Room. Liveband spiller alt fra Arctic Monkeys til Banarama. Inngangsbilletten vil vanligvis gi deg tilgang til alle fem rommene (uansett hva som skjer i hvert), men konsertbillettene er som regel utenom.

Dra til Sala Apolo i helgene for electronic kicks

Sala Apolo
Sala Apolo, en av Barcelonas mest populære klubber, er en dancehall fra 194 med alt det innebærer av atmosfære (bra) og akustikk (dårlig). Liveband spenner fra Toots & the Maytals til Killing Joke, men merk deg at det å kjøpe billetter til bandet ikke inkluderer inngang til klubbkveld: du må gå ut og inn igjen og betale en ekstra kostnad. På onsdager tilbyr DJs afrikanske og latinske rytmer, på torsdager er det funk, brasiliansk, hip hop og reggae, fredager og lørdager er det en extravaganza av bleeping electronica.

BeCool er essensen av europisk clubbing

BeCool
Det siste fra Berlins «minimal electro scene» når Barcelona via denne uptown konsertsalen. Etter konserter med lokale rockestjerner eller internasjonale indie-suksesshistorier, pulserer et fullsatt og musikkelskende publikum til sofistikert electronica og dets bisarre tilhørende bilder. Ovenpå, i Red Room, spiller DJs indie pop rock som et alternativ til de bankende rytmene fra hovedrommet.

Gå opp trappen og få din del av cocktailhimmelen

7 sins lounge
Jeg har sett min andel av Seven, den forferdelige filmen med Brad Pitt og Morgan Freeman, og jeg er ganske sikker på at å drikke for mye ikke er en av de 7 syndene. Så jeg regner med at du vil ha det bra på 7 Sins Lounge når du koser deg med coctailene deres. Stor stab, barokkinteriør, og gå for all del ovenpå for å drikke cocktails! De har regelmessige events nede og et blandet publikum. Sjekk ut dette flotte stedet og nyt en ekspert-coctail før du går videre til en større klubb.a

Gå upp för din bit av cocktail himlen

Boutique bar på Ohla hotel
Först och främst en varning. Ohla Hotel är en oas av minimalistisk chic smack bang i hjärtat av Barcelona. Det betyder premium prissättning, och medan vi är stora fans av den integrerade baren i hotellet, har ingen av oss varit på Ohla själva. The Boutique Bar är dock sjukt snygg, väggarna är täckta med blonda trähyllor, baren är bakgrundsbelyst och inbjudande med utsikt över Via Laietana avenyn. Det finns en prisbelönt bartender som imponerar men de andra bartenderserna vet verkligen sina grejer de också. Med öppettider fram till de tidiga morgontimmarna, rekommenderar vi att du prova detta ställe minst en gång.

Dry Martini bar har serverat över en miljon Martinis

Dry Martini bar
Något av en lokal institution, det kallas Dry Martini Bar så om du undrar vad du ska beställa, finns det en ledtråd i namnet. Denna plats är något av en helgedom till Martini. Och, fan, de vet verkligen hur man gör andra drycker också. Stället öppnades 1978 under ledning av deras maestro Pedro Carbonell (som fortfarande håller i tyglarna) och en del av Javier de las Muelas imperium. Dry Martini har en stor personal, ett överflöd av mörkt trä och en löjlig mängd flaskor. Beställ en Martini, och titta på när din drink görs med den skicklighet och omsorg som ligger bakom hela ställets filosofi. De har serverat över en miljon martinis här, och den siffran tickar uppåt.

Har du fått aptit för Barcelona, Spanien, och allt du har hört om staden? Ta en titt på vår skola här, och kolla in tillgängliga datum för i år.