Surf’s up på EBS Sydney

4th november 2014
Surf’s up på EBS Sydney

Mellom «master i sprit», flair-trening og mer praktiske timer (Hey, du må vite hvordan du oppfører deg bak en bar!), finner EBS alltid tid til å få deg bort fra skolebygningen og ut i den ville verden. Rett og slett fordi det handler om så mye mer enn å kunne lage coctails i løpet av de 4 ukene med hardtrening, og når vi snakker om Australia, da kommer vi ikke unna «Surf’s up at the EBS Sydney»!

Dagens crew – foto op.

For de uinnvidde: å lære seg å surfe er ikke lett! Kombinasjonen av timing, balanse og vite hvordan du skal komme seg gjennom bølgebrytnigene kan være en frustrerende opplevelse – nesten som å lære seg å sykle på en rulletrapp. Så for å gjøre det litt enklere for deg selv, ansett en erfaren instruktør. Det er den beste måten å gjøre det på.

Siden vi liker å reise med stil, plukker vi opp alle EBS-studentene på morgenen, med en oldschool surfebuss og cheesy punkmusikk dundrende fra høyttalerne. Innen en time er vi fremme ved stranden med de beste bølgene og etter at surfebrettene raskt er tatt ned fra taket på bussen, snakker de herlige gutta fra «Waves Surf School» deg gjennom bevegelsene, hva man skal se opp for og hvordan treffe din første bølge. Greia med surfing er at det er mye vanskeligere enn det ser ut til, så punktene som intruktørene snakker om viser seg å være ekstremt verdifulle.

Promoen fra «Waves Surf School»

I utgangspunktet betyr dem hele forkjellen mellom å kjempe i bølgebrytningene, eller å stå på din aller første bølge innen 30 minutter (fullstendig episk!) Med en gang den første timen er ferdig, jobber studentene med å få opp antallet waverides, helt til den tradisjonelle «Barbie» er offisielt åpen, og det serveres pølser, hamburgere, grillede grønnsaker, frisk frukt av alle slag og mye mye mer, sammen med kald øl og cider. Surfing på full mage suger, så den neste timen ligger man vanligvis rett ut i sola eller kaster frisbee, før bølgende begynner å se fristende ut igjen.

Har du aldri gjort dette, har du ingen anelse

Surfing er en av de sjeldne opplevelsene som kan snu en persons liv helt på hodet. Vi kan sammenligne det med et kurs med EBS. Vi erfarer at mange EBS-studenter som uteksamineres, legger ganske andre planer for fremtiden enn andre på samme alder. Planer som involverer mer reising, jobbe i utlandet, besøke forskjellige steder eller valg av et annet studie på universitetet. Akkurat som surfing er en vekker for mange, har EBS en tendens til å gjøre at folk omorganiserer prioriteringene i livene sine, noe vi er veldig stolte av.
Les om hvordan EBS kan påvirke livet ditt, også kontoutskriftene!

Tilbake til surferapporten vår; – Solnedgangen er vanligvis vårt tegn på at det er på tide å reise tilbake til Sydney. Vi får en fantastisk utsikt over stranden der vi kjører av gårde, fornøyde og rike på nye opplevelser. Den cheesye punkmusikken føles plutselig ikke så cheesy lenger, men heller helt perfekt til hele surfeopplevelsen. Hvis du kommer til EBS Sydney – eller Australia for den saks skyld – sørg for å finne gutta på «Waves Surf School. Av alle arrangementer EBS har hatt, er disse de beste på å skape den beste laidback-stemningen på de beste strendene – fullstendig Ozzy-style. Likevel bar en av mange opplevelser å huske, siden EBS Sydney også setter opp den største iMax-kinoen i verden, og en helt sinnsyk partybuss rundt Central Sydney.

Ikke date én

Bli heller bartender selv. Her kan du se hvordan. Bestill en gratis brosjyre og bli EBS Sertifisert

Gratis brosjyre