EBS Bad Gastein

Velkommen til EBS Bad Gastein

EBS Bad Gastein

Velkommen til EBS Bad Gastein

Bartenderutdanning I Bad Gastein

Velkommen til EBS bartenderutdanning i Bad Gastein

Skolen

Vår bartenderskole i #EBSBadGastein tilbyr nå årets mest supereksklusive og eneste kurs i alpene, ideelt ilagt førsesongen. Det betyr også at det er begrenset tilgjengelighet, så du må være rask dersom du ønsker å delta.

På et tidspunkt under kurset vil managerne fra ulike barer og nattklubber i områdene Bad Gastein, Wagrain og St Johann ta en tur innom skolen for å sjekke dine ferdigheter under et arrangement gjestet av MatchStaff. Dette er en brilliant mulighet der du kan gi et varig inntrykk og forhåpentligvis også få en jobb etter kurset er ferdig. Hva er vel bedre til å kickstarte bartenderkarrieren enn en kombinasjon av ferie, jobb og godt snøføre?

Du finner alt under ett tak hos #EBSBadGastein – undervisningsområde, losji og til og med en nattklubb! Det betyr at du kan gå rett opp av sengen, ned til undervisningstimen, ut til løypa, og avslutte med fest ut i de sene nattetimer… Alt på samme sted!

Byen

Bad Gastein er velkjent for sine ski- og spafasiliteter og har beliggenhet i den vakre nasjonalparken Hohe Tauern, som ligger i hjertet av Salzburg- provinsen. Bad Gastein-dalen har fantastiske løyper for ski og snowboard, utstyrt med stol- og gondolheiser som gjør fremkommelighet til de ulike løypene veldig enkel. Så uansett om du er ekspert eller nybegynner vil du elske skiforholdene Bad Gastein har å tilby.

Etter noen adrenalinpumpende dager i snøen er det vel lite som slår et spabesøk og dypp i en varm kilde! Det er en masse spamuligheter i området rundt Bad Gastein, men «Felsentherme Thermal Bath» er det nærmeste – kun 5-minutters gåavstand fra skolen – og definitivt verdt et besøk. Her kan du velge mellom flere ulike spabehandlinger og nyte av utendørsbasseng året rundt. Glem alle tidligere spabesøk, dette er en helt unik og uforglemmelig opplevelse der du har muligheten til å svømme i en naturlig varmekilde omgitt snøkledde fjelltopper.

Byens tradisjonelle bygninger, vakre omgivelser og det lokale fossefallet gir Bad Gastein en fortryllende atmosfære. Fossen har beliggenhet i sentrum av byen og består av tre ulike nivåer med en total fallhøyde på 341 meter.

Bad Gastein er tilknyttet flere Østeriske byer slik som Wien, Linz, Salzburg og Graz. The finns EuroCity- og InterCity-tog som passerer gjennom byen regelmessig, så det er ingen unnskyldninger til ikke å utforske resten av Østerrike!

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Bad Gastein kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

  • Engelsk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

 

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Bad Gastein Videos

Book Bartenderutdanning I Bad Gastein

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 11 Nov 2019 - 06 Dec 2019 Limited spaces

View all dates

View all course dates & book

Bartenderutdanning I Bad Gastein Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Bad Gastein Bilder

Flere Bilder

Bartenderutdanning I Bad Gastein Sted


Alle våre skoler