EBS Barcelona

Bartenderutdanning I Barcelona

VELKOMMEN TIL EBS BARCELONA

Skolen

Skolen ligger midt i byens hjerte, med kun 2-minutters gangavstand til Plaza Catalunya. Selve lokalet er utstyrt med 25 fulloppsatte bar- og free-pour-stasjoner, én ekte bar og et stort flair-område. Bartreningssenteret er designet slik at du har muligheten til å lære mest mulig under ditt opphold hos oss — med andre ord, mer tid bak baren. Toppen av kransekaka er en flott takterrasse på hele 200 m2 utstyrt med solstoler. Kos deg mellom leksjonene og slikk litt sol — det er helt fantastisk!

Bylivet

Barcelona er en by som har noe for alle og enhver, det er ikke uten grunn at det er en av de mest populære turistdestinasjonene i Europa! Selve byen tilbyr fantastiske shoppingmuligheter, vakre park og uteområder, en flott strand, og et uendelig antall gode barer og restauranter. Så etter en lett spasertur nedover La Ramblas fargerike aura kan du titte på en av Gaudis mange mesterverker eller til og med bestige Montjuic. Når solnedgang omsider står for dør er det på tide å dra ut og feste på det som er noen av Europas beste klubb og utesteder. Om du ønsker et spennende gjøremål utenfor byen finner du mange flotte landsbygder, fjellområder, og til og med skifasiliteter i toppklasse — Barcelona har alt!

Barcelona er en svært åpen og vennlig by, så i tillegg til alle dine nye EBS-venner vil du få et drøss av andre internasjonale venner også. Barcelona har en så unik atmosfære at etter å ha spandert en måned der, vil du ville bli for alltid. Mange av våre elever erfarer akkurat dette. De skaffer seg jobb etter kurset i en av byens mange bar og nattklubber og benytter samtidig anledningen til å forbedre sine spanskkunnskaper.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Barcelona kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk
  • Fransk
  • Italiensk
  • Tysk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Barcelona Videos

Book Bartenderutdanning I Barcelona

• 07 Jan 2019 - 01 Feb 2019 Limited spaces
  • 04 Feb 2019 - 01 Mar 2019 Limited spaces