Innkvartering

Montsio

Montsio er det nye hostellet eksklusivt for elever hos EBS Barcelona. Her har du beliggenhet med kun et minutts gangavstand til skolen, slik at du nærmest bare kan rulle ut av sengen og være klar bak baren innen få minutter. Det blir ikke bedre enn det! Montsio ligger i det området som kalles «Gothic Quarter», en av de eldste og vakreste områdene i byen. Opptil 80 studenter kan bo på rom med 2, 4, 6 eller 8 andre; dette betyr at du vil få mange nye venner med en gang.

Montsio tilbyr gratis WiFi og har et kjøkken med flere komfyrer, slik at du alltid har muligheten til å tilberede mat hvis du er sulten. Du kan også slappe av med dine nye EBS-venner i chill-out rommet som er utstyrt med flat-TV.

LEILIGHET I GRACIA

Leiligheten ligger i Gracia, som er et av de mest unike og kreative nabolagene i byen. Her finner du mange kule barer, eksepsjonelle restauranter og utrolig graffiti, og det er et flott sted å bo!

Leiligheten består av 4 soverom, og hvert av dem har plass til 4 personer. Den har også en stor terrasse hvor du kan slappe av til kl. 22.00, og den rengjøres grundig én gang i uken.

Leiligheten har:

• Wi-Fi
  • Vaskemaskin
  • Fullt utstyrt kjøkken
  • Sengetøy
  • Pute
  • Håndkle
  • To bad

Skolen ligger bare 3 stopp fra leiligheten med T-banen. Ta L3-banen (grønn linje), så vil du komme deg til sentrum på bare 7 minutter!

* Merk at du ikke kan velge hvilken bolig du får. Du blir tildelt en bolig automatisk.

** Merk også at hvis du tar det avanserte bartenderkurset over 10 dager, vil du bo på et annet sted ved navn TOC Hostel under hele kurset.

Steder å bo bilder

steder å bo plassering