Studentlivet

Det er massevis å gjøre i Barcelona etter skolen, og vi gir deg så gjerne en anbefaling om hva du kan gjøre – enten du ønsker å dra på shopping eller sightseeing eller teste ut klubbscenen. Vi har også egne arrangementer for deg som tar kurset. Disse er veldig populære og er en fin måte å bli kjent med medstudentene på. Her er noen av arrangementene til EBS:

EBS Barcelona

EBS-aktiviteter

Her er noen typiske aktiviteter studentene våre liker å være med på utenom kurset. Vær oppmerksom på at de fleste av dem IKKE er inkludert i kursprisen. Det er fordi vi prøver å holde kostnadene for kurset nede for studentens skyld.

BARSIMULERING PÅ HOSTELLET

Vi vet hvor viktig det er med praktisk erfaring for å bli 100% klar for en bartending karriere. Derfor arrangerer vi en Barsimulering på TOC hostellet hver tredje fredag i løpet av kurset. Da velger vi ut 1-2 studenter per kurs (ENG/FR/IT/SP) til å jobbe i baren en hel kveld. Tar du utfordringen?

EBS BAR-TIL-BAR

Un mojito, por favor! Vår berømte bar-til-bar runde tar vi i løpet av kursets første uke. Da går vi til de beste barene i Barcelona, fra den ene til den andre – som er den beste måten å få oversikt over byens fantastiske uteliv på og å bli kjent med de andre studentene.

FILMKVELD

Man kan finne inspirasjon på de mest overraskende steder…som for eksempel på en filmkveld? Du kan få velge mellom Hey Bartender, en dokumentar om to gutter som prøver å leve ut drømmen sin gjennom bartending, eller verdens mest berømte bartendingfilm; Cocktail – en film om Brian Flanagan (Tom Cruise) som flytter til new York for å gjøre det stort. Han begynner å jobbe som bartender for å overleve, og ender opp med å bli den største og beste av dem alle.

EKSAMENSMIDDAG

Finnes det noen bedre måte å feire en eksamen på enn en fantastisk middag på Barcelonas vakre strand? Dette skjer den siste torsdagen i kurset, og etter middagen drar vi ut sammen, på den største nattklubben i området. Dette blir garantert en uforglemmelig opplevelse!

COSTA CARIBE BADELAND - PORTAVENTURA FORNØYELSESPARK

Kast deg utpå og ha det litt gøy! På sommeren tar vi en tur til Costa Caribe Waterpark, så gjør deg klar til å hoppe i jolla og flyte rundt i «lazy river». Eller er du av den tøffere sorten, kan du suse i vill fart nedover strykene! I vintermånedene kan du se frykten i øynene i berg-og-dalbanene i Portaventura Theme Park. Uansett kan du forberede deg på å ha det dødsgøy!

LOKALE EVENTS

#EBSBarcelona står alltid på pletten uansett, når det arrangeres et lokalt event. Byen og nærområdene har så mye å tilby, – de har forballkamper med FC Barcelona, karneval i Sitges, løpe med okser i Pamplona, tomatkrig i Valencia, Barcelona Holi Colour Festival og Sonar Music Festival. Det er alltid noe å finne på i Barcelona!

EBS SPESIALØKT

Den tredje uka i kurset, er da vi kjører i gang aktivitetene våre! Det er derfor vi planlegger en spesialøkt, da vi går ned på stranden og får oss litt frisk sjøluft! Vi deler klassen inn i grupper og spiller litt strandvolley og trener på flairing. På kaldere dager kjører vi en innendørs flairingkonkurranse i kjent EBS-stil!

FARTE RUNDT PÅ SKØYTER

Den beste måten å få oppleve Barcelona på er å skøyte rundt. I løpet av de kalde månedene tar vi med oss studentene til Camp Nou for en morsom vinteropplevelse, – en dag med skøyter på isen på et av de største skøytebanene i byen. Glem ikke at du er i Europas skøytehovedstad, med skateboards, longboards eller rollerblades – du trenger bare å velge din favoritt og suse rundt i byen!

EBS-steder

Velkommen til Barcelona! Studer hos EBS om dagen og utforsk Barcelona om kvelden og i helgene.

PARC GUELL

Parken har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1984 og har fantastisk utsikt over Barcelona. Ikke gå glipp av den!

NOU CAMP

Dette er hjemmet til en av de beste fotballagene i verden. Med sine nesten 100 000 tribuneplasser er den en av verdens største stadioner. Du har fantastisk utsikt hvis du får et sete nær toppen. Selv om du ikke liker fotball, er det likevel en stor opplevelse.

CASA BATILO

Et av bare to hus av Gaudí som kan besøkes. Her får du flott innsikt i denne arkitektens utrolige fantasi.

GOTHIC QUARTER

En flott del av Barcelona å utforske. Her finner du massevis av smågater som åpner seg ut mot vakre torg med butikker og barer, vakre gamle bygninger og flott historie.

LA RAMBLA

En gågate flankert av trær som strekker seg 1,2 kilometer.

LA PEDRERA

Enda et Gaudí-sted som står på UNESCOs verdensarvliste som du kan utforske.