Bartenderutdanning i Gøteborg

Velkommen til ebs bartenderutdanning i gøteborg!

Vi er klare til å gjøre deg til en professjonell bartender

Opplev Sveriges solside. En av landets mest handelsrike byer som huser flere nattklubber en noen annen svensk by. Gøteborg er enhver nyutdannet EBS-bartenders våte drøm!

Som om Gøteborgs fantastiske uteliv med restauranter og barer på hvert hjørne ikke var bra nok, tilbyr også byen den berømte fornøyelsesparken Liseberg, et herlig skjærgårdsmiljø og i bydelen Haga server de den største kanelbollen du noensinne vil se.

Du finner EBS Gøteborg midt i hjertet av denne herlige byen. I tillegg tilbyr EBS den beste og mest velkjente bartenderutdannelsen i Sverige.

I løpet av 4-ukerskurset vil du lære alt du behøver for å kunne stå bak enhver bardisk hvorsomhelst i verden. Kurspensumet er utviklet av noen av den globale barbransjens beste bartendere og dekker alt fra sprithistorie til praktisk arbeid bak baren. Vi tror på «learning by doing», hvilket vil si at du vil få rikelig med tid på skolen til å trene dine ferdigheter. Skolens lokaler er utforet for å gi elevene den beste mulige utdannelsen og selvfølgelig har EBS Gøteborg noen av landets beste instruktører.
stockholm-ebs-stamp3

Vi bryr oss om våre elever og hjelper derfor til med å finne jobb etter kurset. I tillegg vil alle etter bestått eksamen få tilgang til MatchStaff.com. Verdens største database for bartenderjobber. Her listes flere av de beste barjobbene på jorden.

La ditt bartendereventyr begynne hos EBS Gøteborg.

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Gøteborg kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Svensk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning i Gøteborg Videos

Sorry, there are no course dates available for this school at this time.

Bartenderutdanning i Gøteborg Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning i Gøteborg Bilder