EBS Las Vegas

Velkommen til EBS Las Vegas

EBS Las Vegas

Velkommen til EBS Las Vegas

Bartenderutdanning I Las Vegas

Viva EBS Las Vegas!

Det som skjer i Vegas, blir i Vegas

USA_Las_VegasIngen annen by i verden setter mer pris på profesjonell bartending enn Las Vegas. Med sine utallige lobbyer, VIP-områder, high-roller bord, suiter og lukseriøs bartending, tar kvalitetsbartendere det til et høyere nivå. Folk liker å tape penger med stil, med en fantastisk cocktail i hånden.

Det som skjer i Vegas…

Instruktørene i Las Vegas er flere ganger flair- og mixologymestere og de vet alt som er å vite om Vegas. Med vanvittig stort underholdningsutvalg samlet i en by, kommer du til å få det helt sinnsykt gøy samtidig som du blir sertifisert fra EBS Las Vegas – Bartenderskolen med det  mest nytenkende bartending-pensumet i verden.

Vegas, «The Strip», showene og selvsagt klubbene! Uansett hvilken artist eller kjendis du og vennene dine liker, – de har alle et sted i Las Vegas hvor de liker å henge; Avicii, Tiësto, Calvin Harris, Afro Jack, Axwell, Carl Cox, Bingo Players, Kaskade, Krewella, Martin Solveig, Oakenfold or Steven Angello – listen blir bare lengre og lengre. Las Vegas byr på enda mer, og utendørsaktivitetene både inne i byen og utenfor er også utrolig bra; Motorsport, vannsport, fotturer, sykling og du kan til og med gå på ski med Mt. Charleston sånn ca 45 minutter unna.

Så spørsmålet er ikke om opplevelsene med EBS kommer til å bli noe du vil huske for resten av livet eller ikke, men HVOR minneverdige du vil gjøre dem! Du kan være med på Nascar-løp, innendørs fallskjermhopping, racing i ørkenen og for ikke å glemme alle showene. Og selv om gambling ikke er din greie, burde du besøke noen av kasinoene, om bare for å se hvor alle de gamle filmene er laget.

Tjen STORE penger i Las Vegas

Las Vegas er det stedet hvor hyper-luksuriøse hoteller møter det aller beste fra showbiz, og alle som drar til Vegas kommer for å leve godt og ha det gøy. Det kan man fort se på den generøse tipsekulturen. I de mest populære nattklubbene er det ikke uvanlig å ende opp med over $500 (ca 4000 kr) i tips på en kveld.

Bostedet
EBS Las Vegas ligger i gåavstand fra huset hvor EBS-studentene bor, og det er bare så praktisk. Renaissance Drive ligger i samme kvartalet _ bare ca 650 meter unna – og du går til skolen raskere enn du kan si «EBS Las Vegas».

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Las Vegas kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

  • Engelsk
  • Italiensk
  • Fransk

Be sure to select the right language when booking. In order to take the course in a selected language your understanding of that language should be around Professional Working Proficiency – e.g you can discuss a variety of topics with ease and almost completely understand what others are saying.

 

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Las Vegas Videos

Sorry, there are no course dates available for this school at this time.

Bartenderutdanning I Las Vegas Students

Bjørnar Johansen
Hvis du har noen gang lyst til og gå på bartender skolen, så vil jeg anbefale EBS Las Vegas! Mine... Bjørnar Johansen
More reviews

Bartenderutdanning I Las Vegas Bilder

Flere Bilder

Bartenderutdanning I Las Vegas Sted


Alle våre skoler