Studentlivet

EBS aktiviteter

Her er noen typiske aktiviteter studentene våre liker å være med på utenom kurset. Vær oppmerksom på at de fleste av dem IKKE er inkludert i kursprisen. Det er fordi vi prøver å holde kostnadene for kurset nede for studentens skyld.

KAFFE FLAIR OG LATTE KUNST

Vi underviser i flairing på alle skolene våre, men på #EBSMilano tilbyr vi en eksklusiv kaffe-flair workshop med skolens leder, Fabio.

LOOLAPALOOSA FLAIR CHAMPIONSHIP

Flair bartending er en av de integrerte delene av en EBS utdannelse, så studentene våre får da oppleve dette både i og utenom skoletiden.I løpet av kurset inviteres dem til den månedlige Flair Konkurransen i den mest eksklusive klubben i Milano, som heter Loolapaloosa.

#EBSMILANO BAR RUNDE

Den første fredagen av hvert kurs tar instruktørene med alle studentene på en bar runde til Milanos beste cocktailbarer. Første stopp er Elita Bar, en ekte cocktailbar som har spesialisert seg på Gin kultur. En av grunnene til at vi drar hit er fordi bartenderne er åpne for spørsmål fra studentene og i tillegg er en av dem utdannet fra  #EBSMilano i april 2015. Bar runden fortsetter videre til andre barer i nabolaget; The Mug, Luca&Andrea og Bar Rita.

OMVISNING PÅ CAMPARI GALLERY

Bli med oss ​​på en omvisning på Campari Gallery. Du vil lære hvordan denne fantastiske likøren først ble laget og se hvordan den har utviklet seg til å bli ikonet den er i dag.

EKSAMENSMIDDAG

På slutten av hvert kurs arrangerer vi en fantastisk eksamensmiddag for studentene på Movida, som er en flott cocktailbar som disker opp med deilig mat. Eieren er svært imøtekommende, og har for eksempel ikke noe i mot at et par studenter hopper bak i baren og lager noen cocktails til klassekameratene sine under middagen.

EN SMAK AV MILANO

Vi oppfordrer alle studentene våre til å utforske EBS-destinasjonene deres utenom skoletiden. Italienerne har formet det meste av vestlige Europa med sin klassiske design og lidenskap for utrolig god mat. Så kom deg ut og smak på tradisjonell italiensk kjøkken, du kommer til å forelske deg konstant! Et annet «must» i Milano er å vandre rundt i byen og få med seg lokale historiske landemerker og museer, alt fra Duomo til Sforza slottet. Milano er en fantastisk by!