StudentlivetNEW YORK AKTIVITETER

Under ditt opphold i New York vil vi organisere flere aktiviteter som sørger for at du får den absolutt beste EBS-opplevelsen som mulig. Alle våre aktiviteter er frivillige og tilkommer også etter skoletid.

Visse aktiviteter innebærer en ekstra avgift. Om du ikke ønsker å legge mer penger på ulike aktiviteter skal det noteres at i hvert fall gratisaktivitetene absolutt er verdt å få med seg!

På skattejakt rundt om i byen

New York er en by full av hemmeligheter og vi kommer til å vise deg noen av disse mens vi tar en tur rundt i denne fantastiske byen.

Empire State/ Rockefeller Tour

Opplev byen fra fugleperspektiv når vi tar turen opp i en av disse to ikoniske skyskraperne.

Bryggeri/Destilleribesøk

Bli med bak kulissene til noen av byens ledende destilleri og bryggerier. Vi tar en guidet tur og tar en titt på de fantastiske produktene som blir produsert. Har vi flaks kanskje vi får smake litt også!

Frihetsgudinnen/Ellis Island

Besøk Ellis Island og ta en selfie med en av verdens mest kjente statuer – Frihetsgudinnen. Om du har flaks kanskje du kan se byen fra Frihetsgudinnens krone… det er bare 354 trappetrinn til toppen!

Roadtrip gjennom landet

Ta en kjøretur med EBS når vi retter nesen mot flere av Amerikas andre fantastiske storbyer, slik som Washington D.C., Philadelphia og Boston.

Six Flags fornøyelsespark

En av USAs aller største fornøyelsesparker. Vår tur til Six Flags er et absolutt must! Opplev noen av verdens mest adrenalinpumpende berg- og dalbaner!

Broadway Show

Grip muligheten til å oppleve det beste teaterverdenen har å by på med et Broadway show. Med skuespillere av høyeste kaliber, samt fantastiske kostymer og fabelaktig scenografi blir dette definitivt en kveld som ikke går i glemmeboken med det første.

Sportarrangement

Bli med og opplev den elektriske atmosfæren på et skikkelig amerikansk sportsarrangement. Uansett om det er baseball, basketball eller amerikansk fotball det er snakk om vil du få se noen av verdens beste atleter innta arenaen.

Museer

Bli inspirert med en tur innom byens mange fantastiske museer. Selv du er av typen som ikke normalt går på museum kommer du nok til å sette pris på, og bli inspirert av alle de vakre og interessante tingene som er å se på din rundtur.