EBS Oslo

Velkommen til EBS Oslo

EBS Oslo

Velkommen til EBS Oslo

Bartenderutdanning I Oslo

Skolen

Vår #EBSOslo bartending skole har 4 fullt utstyrte barer, 6 free pour stasjoner, og en fantastisk live bar.

Skolen har også et loungeområde og en fantastiks terrasse der du kan nyte lunsjen din eller studere. I samme bygning ligger Brick Lane Cafe der du har 30% rabatt. #EBSOslo holder også flere masterclasses under kurset om Whiskey og andre produkter!

EBS Oslo følger ikke WFA (World Flair Association) sitt karaktersystem som en del av treningsprogrammet Du vil isteden lære deg en praktisk flair-rutine som du kan benytte deg av i arbeid bak baren.

Byen

Som Norges største by har Oslo mye å by på når det gjelder både kultur og uteliv. Byen er allsidig og naturen er like rundt hjørnet. I Oslo kan du utforske alle barene og kafeene på Grünerløkka, shoppe langs Karl Johan eller Bogstadveien, besøke museene på Bygdøy eller kanskje ta en utepils på Aker Brygge? Og hvis det blir litt hektisk kan du ta en dukkert på Huk eller T-banen opp til Kollen.

EBS Oslo er også et sikkert valg for musikkelskerne, for Oslo har en av de beste musikkscenene i nord-europa med flere konserter en noen annen Skandinavisk by! Spesielt i sommerhalvåret er det rikelig med festivaler å velge mellom, Norwegian Wood, Øya festivalen, Inferno og Oslo Jazz hører alle med til årets høydepunkter.

Disse festivalene trekker ikke bare globale stjerner, men har også et bredt utvalg av kommende artister. Så pass på å sjekke hva som skjer mens du er i byen!
Oslo bugner i tillegg av mikrobryggerier og nylig har cocktail scenen virkelig blomstret opp!

Den varierte utelivsscenen gjør at du har gode muligheter til å finne deg en jobb i byen rett etter EBS kurset ditt. I løpet av 4-ukerskurset ditt vil du rekke å oppdage de beste barene og få følelsen av hvordan det er å jobbe som bartender i Oslo.

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Oslo kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

  • Engelsk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

 

Lurer du på noe? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med vår vennlige kundestøtte hos EBS Care

Bartenderutdanning I Oslo Videos

Book Bartenderutdanning I Oslo

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 06 May 2019 - 31 May 2019 Limited spaces
  • 17 Jun 2019 - 12 Jul 2019 Limited spaces
  • 19 Aug 2019 - 13 Sep 2019 Available

View all dates

View all course dates & book

Bartenderutdanning I Oslo Students

Theofanis Biskitzis
Fun, intense, challenging, rewarding course that taught me so much about drinks, and not only. The experience surpassed my expectations... Theofanis Biskitzis
Justas Bacenas
An amazing course, before i started it, i did not have any reference points. After the course i feel like... Justas Bacenas
More reviews

Bartenderutdanning I Oslo Bilder

Flere Bilder

Bartenderutdanning I Oslo Sted


Alle våre skoler