Bartenderutdanning I Paris

Vår franske EBS destinasjon

Hvor mange franske filmer har du sett? Byens ikoniske landemerker er med overalt, fra Eiffeltårnet til Moulin Rouge. Alle elsker Paris – uansett hvor man er fra! Og med enda flere coctailbarer enn noen gang før, har tiden aldri vært bedre for å komme til Paris og lære seg profesjonell bartending. Ta deg en spasertur nedover Champs Elysees med nye venner mens dere diskuterer Cognac og Pastis. Du vil kjenne duften av nybakte baguetter om morgenen. Paris er den mest ikoniske byen i hele Europa. Mens andre reiser hit for en langhelg, blir du hos oss en hel måned.

On y va! På fransk betyr «kom igjen!»

Vårt standardkurs på fire uker er fullt av utflukter, bartending i praksis, studier, sprit-masterklasser og selvfølgelig å være masse sammen med andre bartending-studenter fra hele verden. Visste du at eksamen fra EBS automatisk gir deg tilgang til MatchStaff.com? Der finner du de mest interessante og lovende bartender-jobbene – i hele verden. Og dessuten, kanskje du foretrekker å bli i byen. – Hvorfor ikke? Dyktige bartendere er respekterte og etterspurt og du kan finne mange ledige jobber enten i nattklubbene eller i en av de mange luksuriøse hotellene Paris er berømt for.

Hvis du alltid har hatt et ønske om å ta bartending til et profesjonelt nivå, burde du begynne på den mest anerkjente bartendingskolen i verden. Du kommer til å lære masse bransjetriks og på fritiden kan du og vennene dine utforske byen. Du kommer til å huske EBS Paris resten av livet ditt.

The Venue / Lokalet
Ligger veldig nær en av de mange T-banestasjonene rundt Paris, er lett å finne og har gode forbindelser til offentlig transport til og fra skolen. Det berømte slottet Vincennes ligger bare et steinkast unna, og alle parkene og bistroene i Paris er gode «hangouts» for å treffe venner og kanskje noen franske macarons.

Svea_webpay_digitalEnkel betalingsløsning med SVEA WebPay

Hvorfor ikke betale for EBS kurset ditt i månedlige delbetalinger med Svea WebPay? Du har muligheten til å velge mellom 6 og 12 måneder rente- og avdragsfritt eller delbetalinger over 24 måneder.

Tilgjengelige språk:

Hos EBS Paris kan  du ta 4-ukers kurset på følgende språk:

• Engelsk
  • Fransk

Pass på at du velger riktig språk når du booker. For å ta kurset på et angitt språk må du ha en god arbeidsforståelse – dvs. du kan lett diskutere forskjellige emner og ha en tilnærmet perfekt forståelse av alt som blir sagt.

Har du et spørsmål? Trenger du flere råd?

Bare ta kontakt med EBS Care, så får du hjelp.

Bartenderutdanning I Paris Videos

Book Bartenderutdanning I Paris

• 07 Jan 2019 - 01 Feb 2019 Limited spaces
  • 04 Feb 2019 - 01 Mar 2019 Limited spaces
  • 11 Mar 2019 - 05 Apr 2019 Available

• 04 Mar 2019 - 08 Mar 2019 Limited spaces
  • 03 Jun 2019 - 07 Jun 2019 Available
  • 19 Aug 2019 - 23 Aug 2019 Available

• 21 Dec 2018 - 22 Dec 2018 Limited spaces
  • 01 Feb 2019 - 02 Feb 2019 Available
  • 01 Mar 2019 - 02 Mar 2019 Available

• 23 Feb 2019 - 24 Feb 2019 Available
  • 25 May 2019 - 26 May 2019 Available
  • 14 Sep 2019 - 15 Sep 2019 Available

• 05 Aug 2019 - 16 Aug 2019 Available

• 04 Mar 2019 - 09 Mar 2019 Available
  • 03 Jun 2019 - 08 Jun 2019 Available
  • 19 Aug 2019 - 24 Aug 2019 Available

Bartenderutdanning I Paris Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bartenderutdanning I Paris Bilder