Hvordan kommer jeg meg til skolen?
Den enkleste måten å komme seg til skolen på, er å ta en taxi fra flyplassen. Det vil koste maks. 650 baht (ca. 120 kroner). Se deg rundt etter andre studenter som du kan kjøre sammen med.
Kan jeg bli i Thailand etter kurset?

Undervisningen er ferdig på torsdag i uke 4 hvis du har fullført kurset og bestått. Fredag er en ekstradag der man kan ta opp igjen eksamener osv. Utsjekking er klokken tolv på fredag. Hvis du velger å kose deg litt lenger i Thailand, er det mulig med overnatting på skolen etter kurset mot ekstra betaling, men med forbehold om ledige plasser. For tidligere EBS-studenter ligger raten på ca. 300 baht (55 kroner) per natt for et delt rom.

Har skolen et treningsstudio?
Phuket har flere forskjellige treningssentre.  Det er mange muligheter for å trene, løpe, svømme eller til og med teste ut thaiboksing.
Trenger jeg visum?

Du trenger et turistvisum for å reise til Thailand. Du kan søke om dette før du drar, eller du kan fylle ut søknad om turistvisum på flyet på vei til Thailand. Visumet gir deg tillatelse til å bli i Thailand i 30 dager. Hvis du ønsker å bli i Thailand lenger enn i 30 dager, må du søke om visum. For kurset vårt på EBS Phuket, er det tilstrekkelig med turistvisum