Innkvartering

Hos EBS Phuket bor du på selve skolen, der 2-4 studenter deler et rom. Denne praktiske tilretteleggingen betyr at du også på fritiden kan du bruke de mange flotte fasilitetene, samtidig som strand, shopping og uteliv bare er noen få minutter unna!

Sentrum av Phuket har også rikelig av muligheter for å slappe av og treffe andre. Hjertet av skolen er EBS Lounge, der studentene kan slappe av, stresse ned og bli bedre kjent med hverandre. Denne salongen har cocktailbar, restaurant, tilgang til dataspill, Internett, brettspill og et DVD-bibliotek. Du finner rett og slett alt du trenger for å slappe av og ha det gøy sammen med de andre studentene!

Det er også et fantastisk spa på takterrassen, med svømmebasseng og solsenger – perfekt for avslapning etter en lang dag med kurs!

Du vil bo rett ved det pulserende livet i Phuket, der du kan kose deg sammen med dine nye venner fra hele verden.  Studentene har mulighet til å kjøpe ekstra frokostbuffet og lunsj fra mandag til fredag – med både thailandske og europeiske spesialiteter.

Steder å bo bilder

steder å bo plassering