Studentlivet

EBS Phuket Facebook


EBS Aktiviteter

Under oppholdet i Phuket, vil vi organisere aktiviteter for å sikre deg den beste mulige EBS-opplevelsen. Alle aktivitetene nedenfor er valgfrie ettersom de er utenfor vanlige skoletimer. Noen aktiviteter kommer med ekstra kostnad, andre er gratis, men alle er aktiviteter det definitivt er verdt å få med seg!

Velkomstmiddag - GRATIS

Finnes det en bedre måte å bli kjent på enn speeddating? Først har vi en runde med speeddating, og etter at du har blit kjent med dine nye EBS venner setter vi oss til bords og nyter en tradisjonell Thai buffet, på huset selvsagt! Velkomment il EBS Phuket familien.

 

Filmkveld - GRATIS

En kveld kommer vi til å forvandle teorirommet til en kinosal og se en episk film sammen. Vi tilbyr selvfølgelig på popcorn, snacks og brus for en komplett kinopplevelse!

Surf House

Surf House Phuket er en surfesimulator hvilket betyr at du ikke behøver å vente på den perfekte bølgen, de kommer hele tiden! Surf bølgene, hør på bra musikk, ta en matbit og nyt en drink, alt under samme tak på Surf House.

Jungle Bungee Jump

Det er ingenting for den som har høydeskrekk! Ta steget ut i luften og fall 50meter rett ned over en innsjø midt i jungelen. Det er det ultimate adrenalinkicket. Tør du?

 

Coral Island

Hopp på en longtail båt og i løpet av 30minutter er du framme på Coral Island. Det er det perfekte stedet å roe ned med en drink i hånden og snorkle på ditt personlige oppdrag Nemo. De vakre strendene med turkist hav vil garantert gjøre Instagram følgerne dine grønne av misundelse!

Chalong Temple og Big Buddha

Er du klar for en eventyrlig utflukt? Vi tar turen til sørlige Phuket og besøker Karon utsiktspunktet med fantastisk utsikt over Phukets vestlige kystlinje. Deretter tar vi turen til Chalong templet før vi avslutter dagen ved The Big Buddha – en 45meter høy statue på toppen av et fjell!

Wakeboard Park

Har du prøvd wakeboarding?Det er en aktivitet du absolutt ikke vil gå glipp av! Vi tar turen til Phukets beste wakeboard park, Anthem Wakepark. Grip sjansen, du vil ikke angre!

Koh Phi Phi

Dette er den mest ettertraktede eventen på alle EBS Phuket kurs. Fra lørdag til søndag overnatter vi på Koh Phi Phi. Øya er den perfekte kombinasjonene av drømmeaktig paradis og fest. Vi arrangerer også en båttur rundt øya slik at du får muligheten til å ta de beste bildene for å bevare minnene. Hvis du bare er med på en event er dette valget!

Strandfest og flairkonkurranse

Hva sier du om en privat strand, grilling, kalde drinker og en flair konkurranse? Vis de andre hva du har lært de siste tre ukene. Og vi byr selvfølgelig på en overaskelse i form av et show eller to!

N.B! Noen av aktivitene kan bli innstilt grunnet dårlig vær og erstattes med andre aktiviteter.