Studentlivet

Sydney kombinerer storbyliv med laid-back Ozzy-stil. Så naturlig nok vil en rekke aktiviteter presentere seg selv under oppholdet.

EBS Sydney on Facebook

EBS-aktiviteter

Vi arrangerer aktiviteter under kurset, slik at du kan få en så god opplevelse som mulig. Alle aktivitende under er valgfrie, siden de foregår utenom kurstidene.
 
Noen av aktivitetene koster ekstra, men de som er gratis er helt klart verdt å bli med på!
 
Spør en av våre kursrådgivere for mer informasjon om spesifikke arrangementer.

Surfing

Du kan ikke komme til Australia og ikke teste ut surfing! Bli med på vår surfetur og ta del i en utrolig idrett. Du kan prøve å padle, reise deg opp og til og med ri på en bølge. Dette er et arrangement du ikke bør gå glipp av!

Party buss

Tenk deg at du skal ut på en skikkelig tur på byen, en natt med clubbing. Men denne gangen har du fått deg din egen sexy sjåfør. Guess what?! – Hopp ombord i din egen nattklubb på hjul, fullt utstyrt med DJ, dunkende lydanlegg og lys!

Du vil sprette rundt fra bar til bar i denne pimpa partybussen sammen med EBS vennene dine. Gratis drinker, minst fire forskjellige steder og du vil møte   uhorvelig mange mennesker.  Vi sender med en profesjonell fotograf i tillegg, som hjelper deg å huske denne natten når du eventulet får et midlertidig hukommelsestap.

Sydney natteliv

Sydney disker opp med seriøse utelivsopplevelser, enten du har bodd der i hele livet ditt eller du kommer langveis fra. Se listen over de 50  beste barene i verden. Tre av dem finner du i Sydney.

La dine instruktører ta deg med på en tur rundt i byen og opplev high-end clubbing i alle fasetter. Og takket være et behagelig klima, har Sydney en rekke utendørssteder også. La oss gjøre dette!