Nettsikkerhet

Du er trygg hos EBS

ebs nettsikkerhet

EBS gjør alt vi kan for å gi alle studenter en trygg og god reservasjonsprosess. Vi har iverksatt en rekke tiltak for å sikre at nettstedet og opplysningene dine er så godt sikret som mulig. Når du sender oss personlig informasjon er bindeleddet mellom datamaskinen din og nettstedet vårt kryptert ut fra en industristandard som vanligvis kalles SSL, og ved hjelp av et Extended Validation digitalt sertifikat fra Verisign. Dette er det sikreste digitale sertifikatet som er tilgjengelig på markedet i dag. Dermed kan du være sikker på at opplysningene du legger inn ved en bestilling på nettsidene våre ikke kan fanges opp av en tredjepart.

betalinger

EBS har slått seg sammen med Novalnet, en global betalingsformidler.

Når du gjør en bestilling og betaler på nettet, vil kortopplysningene dine ikke deles med oss. I stedet vil betalingen bli tatt hånd om av vår partner for kortbetalinger – Novalnet. EBS ser ingen av dine kortopplysninger, siden overføringen behandles direkte av Novalnet – vi får kun informasjon om resultatet av betalingsforsøket. Som et resultat av dette, har våre EBS Care-ansatte ingen tilgang til kundenes sensitive bank- eller kortopplysninger.

Hvis du fremdeles er bekymret for å dele dine kortopplysninger på nettet og gjøre en bestilling via nett, tilbyr vi andre betalingsmåter. Du kan betale for utvalgte EBS-kurs via bankoverføring etter at du har lagt inn en innledende bestilling på nettsiden. Du får fulle betalingsdatoer og detaljer når du bestiller.

 
card_logo_sm

Vi aksepterer betaling i følgende valutaer: SEK, NOK, DKK, EUR, GBP, USD, AUD og ZAR.

Vi aksepterer følgende betalingskort: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro og JCB.

forretningskontor

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Organisasjonsnummer: 107518