Nettsikkerhet

Du er trygg hos EBS

ebs nettsikkerhet

EBS gjør alt vi kan for å gi alle studenter en trygg og god reservasjonsprosess. Vi har iverksatt en rekke tiltak for å sikre at nettstedet og opplysningene dine er så godt sikret som mulig. Når du sender oss personlig informasjon er bindeleddet mellom datamaskinen din og nettstedet vårt kryptert ut fra en industristandard som vanligvis kalles SSL, og ved hjelp av et Extended Validation digitalt sertifikat fra Verisign. Dette er det sikreste digitale sertifikatet som er tilgjengelig på markedet i dag. Dermed kan du være sikker på at opplysningene du legger inn ved en bestilling på nettsidene våre ikke kan fanges opp av en tredjepart.

betalinger

EBS har inngått samarbeid med Worldpay, et ledende globalt selskap for betalingsbehandling.

Når du legger inn en bestilling og betaler på Internett, blir ikke kortopplysningene dine delt med oss. I stedet tas betalingen imot av vår kortbetalingspartner WorldPay. Dette gjør at EBS ikke kan se noen av kortopplysningene dine, ettersom transaksjonen administreres direkte av WorldPay. Vi blir bare informert om resultatet av betalingsforsøket. Resultatet er at staben hos EBS ikke får tilgang til sensitiv kundeinformasjon om hverken banktjenester eller betalingskort.

Hvis du likevel er bekymret for å dele kortopplysningene dine på nettet og betale online, kan vi tilby deg andre betalingsmåter. Du kan betale for utvalgte EBS-kurs ved hjelp av bankoverføringer etter at du har bestilt via nettsidene våre. De fullstendige betalingsopplysningene og -datoene får du når du har registrert deg.

poweredByWorldPay 
card_logos

Vi godtar betaling i følgende valutaer: SEK, NOK, DKK, EURO, GBP, USD.

forretningskontor

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Organisasjonsnummer: 107518