DESTINASJONENE

Barcelona, Kos, London, Phuket…og vi kan bare fortsette og fortsette…

Våre #EBSGradClub-medlemmer startet sine eventyr på fire forkjellige steder. Fra det pulserende, urbane bylivet til eksotiske strender… Finn ut av hva som gjorde destinasjonene deres så unike og spesielle.

SPANIA

Det første de fleste tenker på når det gjelder Spania, er farger. Fargen på alle fruktene på markedet «La Bouqueria», fargene på de vakre strendene med solparasoller, fargene i byparkene og den fantastiske Gaudi arkitekturen. Du finner farger over alt i den Catalonske hovedstaden. Det spiller ingen rolle om du ramler nedover La Ramblas, koser deg med tapas og sangria i lokale barer, klatrer opp Montjuiic for å se på fontene eller spiller beachvolleyball – du blir overveldet av vakre farger hvor enn du går.

 

Å bli kjent med nye mennesker har aldri vært enklere! I Barcelona finner du venner fra hele verden. Innfødte som snakker catalansk, folk som akkurat har kommet (akkurat som deg) og folk som er på reise rundt i verden, kunstnere, businessmenn, bartendere…. you name it – Barcelona har alt.

 

Uansett hva du er på jakt etter finner du det her!

 

Party animal? Fantastiske internasjonale nattklubber på stranden og i byen venter på deg!

 

Liker du å smake på ny god mat og enda bedre viner? Da det vanskelig for deg å motstå fristelsene alle de sjarmerende tapasbarene i Barcelona har å by på. Ikke tenk på kaloriene, de kan du enkelt svi av i en omgang volleyball på stranden eller en løpetur langs strandpromenaden. Eller ved å gå gjennom de karakteristiske bygatene og se på Barcelonas kunstverk, og vips så har du forbrent lunsjen!

 

Det er nærmest umulig å ikke forelske seg i denne byen, og #EBSBarcelona har hele pakken. Vi har 18 fullt utstyrte barer og free pouring-stasjoner, et område for teori og flairing, en gedigen terrasse, et flott hostel med et privat svømmebasseng på taket og som ligger i hjertet av Barcelona. Der finner du også massevis av organiserte aktiviteter. Etter kurset kan du bruke  MatchStaff.com til å finne deg en eksellent bartendingjobb på et av de beste stedene i byen – eller andre steder. Hva venter du på?

 

 

HELLAS

Denne øya har alt; – krystallklart vann, fantastiske strender, nydelig natur, kultur og sightseeing, deilig mat og pulserende uteliv.

Det er opp til deg om du vil utforske øyas skjulte sider eller oppleve den sosiale delen, på stranden, og å møte medstudenter fra hele verden.

#EBSKos er verdens største barskole, og da den ble etablert i 1999 var bartenderskolen den første i EBS-familien. Det betyr at du får en spesielt varm velkomst når du kommer til øya Kos som EBS-student. Lokalbefolkningen kjenner godt til EBS og mange av dem har et spesielt og personlig forhold til oss. Det blir ikke vanskelig for deg å få avslag og rabatter når du handler, i tillegg til å bli meget godt behandlet mens du er på øya.

Med 52 faktiske barstasjoner, free pour, flair-område, spiseplass, master klasserom og et fantastisk svømmebasseng i midten av det hele, blir du kjent med en verden fylt med bartending, samtidig som du opplever Kos’ livsstil på et spennende og morsomt sted. Alle studentene ved #EBSKos bor sammen, noe som skaper en god atmosfære og muligheter for å stifte varige vennskap for livet. Det utmerkede utelivet i tillegg til fantastiske aktiviteter i regi av skolen, sørger for at du og dine medbartendere får mye å gjøre.

Liker du fester, er Kos definitivt et sted for deg! Og hvem vet, hvis du virkelig digger Kos kan det hende du blir en stund og lever ut drømmen så lenge du gidder.

 

ENGLAND

«Ved å oppleve London, har jeg sett mye av alt det verden har å vise». Akkuratt som Samuel Johnson kan du oppdage en ny verden ved å dra til London. Bartender verdenen selvfølgelig!

 

London er verdens cocktailhovedstad, i tillegg til hjertet til mixology. Studerer du her lærer du ikke bare å bli en profesjonell bartender, du får også oppleve en av de mest levende bartenderkulturene i Europa. Ta en tur ned Oxford Street, eller bestill en  cocktail i en av de mest innovative barene langs Themsen. Utforsk London med t-banen og hopp fra den ene vibrerende kulturen til den andre, hvor alle er helt med på cocktail-innovasjonen.

 

Bartending er ikke bare et yrke i London, men en kultur og måte å leve på. På dagtid avslører en av bransjens beste instruktører bransjehemmeligheter for deg og på kvelden får du se det du har lært i praksis, utført av verdens beste bartendere. Dette er en perfekt måte å oppleve og nyte Londons fascinerende uteliv på, samtidig som du forbereder deg til å uteksaminere fra EBS!

 

Atmosfæren på #EBSLondon er som på en ordentlig bar og du kommer til å tilbringe flere timer bak baren her enn studenter på på noen andre barskoler i Europa gjør. I tillegg hjelper EBS deg med å finne en barjobb i denne fatastisk byen når du har fullført kurset.

 

 

THAILAND

Phuket har flere tropiske hemmeligheter enn de fleste reisende kan drømme om å finne, men du som #EBSPhuket-student kommer fort til å bli som en innfødt og få mest mulig ut av hver perle denne vakre øya har å tilby. Det er ikke bare et naturlig paradis hvor du kan slappe av i skyggen av palmene, eller ta en padletur i det varme turkise vannet. Her er det så mye mer å oppdage!

 

Visste du forresten at den unike Phan Nga Bay, med sitt klare, grønne vann, er der James Bond filmen  «Mannen med den gylne pistol» ble spilt inn? Det er definitivt et sted du må oppleve! Hvis du fascineres av spiritualitet og meditasjon bør du også få med deg de fantastisk dekorterte templene i Phuket og den store Buddha-statuen. Det er så mye å se, så #EBSPhuket vil sørge for at då får med deg mest mulig mens du lærer og øver til å bli en god bartender.

 

EBS «campus» er alene i sitt slag og #EBSPhuket er den eneste desinasjonen som har kombinert restaurant, bolig, opplæring- og øvingsområder og et takbasseng på ett og samme sted! Dette gjør Phuket til et drømmereisemål for alle som ønsker en smak av studentlivet. Siden det ligger mellom stranden og det populære utelivsområdet Bangla road, kommer du og de andre bartenderne til å befinne dere på et av de mest attraktive stedene på øya hele tiden. I det hele tatt er  #EBSPhuket et drømmested å i løpet av en måned venne seg til utrolige temafester, levende nye kulturer og livsstilen til profesjonelle bartendere!