Samarbeid med EBS

HARD WORK, SPIRIT & SOUL

Jobb for ebs

HARD WORK SPIRIT & SOUL er det skjulte budskapet i alt vi gjør – og det minner oss om at vi må velge en holdning, gjøre folk glade og ha det gøy mens vi gjør dette hver eneste dag. De dypeste tankene om hva som kreves for å lykkes.

Vi er alltid på utkikk etter flere flinke folk som ønsker å bli en del av EBS-familien. Se våre ledige stillinger.

Hard Work

HARD WORK er det som trengs for å nå et mål. Ethvert mål. Det handler om å velge en holdning, fordi det står alltid mellom minst to valg. Du kan velge den enkle måten eller den vanskelige måten. Holdningen din avgjør hvilken av dem du velger og hva du lærer av det. Når du hopper over gjerdet der det er på sitt høyeste, oppnår du mer og utvikler deg – uansett om du lykkes eller ikke, vil du lære og vokse.

Spirit

SPIRIT handler om å holde motet oppe. Selv i perioder hvor du møter utfordringer som er vanskelige å håndtere. Du gjør dette ved å gjøre folk glade. Fordi de fysiske handlingene dine reflekterer over på sinnstilstanden din og gir noe positivt til andre som reflekterer tilbake på deg. SPIRIT minner oss om at vi må gjøre folk glade.

 

 

Soul

SOUL er selve rammen rundt kreativiteten din. Den styrer hva du velger å bruke intelligensen din til – og hvor du velger å ha fokus. SOUL dreier seg om en sinnstilstand der du kan leke, eksperimentere og utvikle deg, men samtidig være fokusert. SOUL handler om å ha det gøy mens du lærer og utvikler deg i en seriøs kontekst. Vi kaller det “å ha det gøy med et formål”.

 

bli ebs-instruktør

Instruktørutdanningen vår foregår over en måned i både London og Stockholm, hvor du vil lære fra de aller beste. Foruten mye bartending vil du lære om EBS’ grunnleggende verdier og hvordan det er å undervise og inspirere andre mennesker.

Du vil oppnå følgende:

  • Få utvidet kunnskap om bartending
  • Lære fundamental pedagogisk undervisningsteknikk
  • Lære presentasjonsteknikker og talens kraft

 

SE VÅRE LEDIGE STILLINGER

Vi er alltid på utkikk etter flere flinke folk som ønsker å bli en del av EBS-familien. Se våre ledige stillinger.