Skolestyret

sikrer at alle skolene har fremragende kvalitet

EBS Skolestyret

 

Skolestyret er selve ryggraden i EBS’ utdanningsprogram. Bare de aller beste av verdens bartendere velges ut til å utvikle EBS’ utdanningsprogram, og det siste tiåret har vi samlet et team av de største talentene fra hele verden og gjort dem til en del av EBS-familien.

 

Tom Dyer

Tom er verdensmester og har blitt rangert på Topp 5 de siste sju årene. Han har vunnet over 50 internasjonale konkurranser i 35 ulike land rundt om i verden, besøkt talkshow i ti forskjellige land, organisert verdens største flair-konkurranse og har så langt lært opp mer enn 1000 bartendere.

 

Les mer

 

Johannes Kinch

Johannes er seksdobbel svensk mester i Flair og har også blitt nummer 3 i to VM. Han har jobbet på mange av Stockholms hotspots og er velkjent i bransjen.

Johannes er EBS’ hovedinstruktør i Stockholm.

 

Les mer

 

 

Marian Beke

Marian Beke er en legende innen bartending. Han har vunnet globalt anerkjente utmerkelser og er kjent over hele verden som en ledende innovatør innen cocktails. Hans kreativitet bak baren er ubegrenset og har hjulpet ham med å bygge et sterkt kreditert omdømme.

 

Les mer

 

Björn Kjellberg

Björn Kjellberg er en verdenskjent Tequila mester og har vunnet» Best Bar i Sverige» to ganger, med den baren han driver, Little Quarter (Bartenders ‘Choice Awards). Hans kunnskap om Tequilaens historie er større en hos de fleste og det gjennspeiles i arbeidet hans.

 

Les mer

 

deres rolle

Rollen til skolestyret er å sikre at utdanningen studentene våre får er den aller beste. Først og fremst er styrets mål følgende:

Sikre at kursprogrammet er det aller beste man kan få.
Sikre at kursprogrammet undervises effektivt ved alle skolene våre.

Sikre at kursprogrammet stadig vekk utvikler seg og tilpasser seg.
Sikre at programstrukturen er morsom og engasjerende, samtidig som studentene fortsatt får den utdannelsen de behøver.

EBS CARE

Har du flere spørsmål? Snakk til vår egen EBS Care.

OFTE STILTE SPØRSMÅL 

Vil du vite mer, kan du lese på FAQ-siden vår.