Tilbakeblikk-side

Les tilbakemeldinger fra studenter på EBS Experience

Tommy  Raaen

"Mine fire uker på EBS New York har uten tvil vært den beste opplevelsen hittil i mitt liv. Selv om jeg hadde et par år med erfaring som bartender fra før, så lærte jeg jeg utrolig mye nytt. Jeg hadde aldri trodd at dette bartenderkurset skulle være så proffesjonelt og kvaliteten på kurset var virkelig over all forventning. Instruktørene våre visste virkelig hva de holdt på med og de gjorde en formidabel jobb med sin dype kunnskap og entusiasme ovenfor faget. Jeg kan virkelig ikke vente til å få vist frem mine nylærte ferdigheter i baren. Jeg kan virkelig anbefale EBS på det aller sterkeste for alle der ute som har et indre ønske om å bli en god/bedre bartender. Ikke tenk på det. Gjør det nå! Den Europeiske Bartenderskolen er virkelig den største og beste bartenderskolen i verden. Ingen over - ingen ved siden!"

– Tommy Raaen #EBSNew York

Joakim Venås

"Jeg synes disse fire ukene har vært de 4 beste ukene i livet mitt! Vi har hatt utrolige gode instruktører som har hjulpet oss meget på vår vei, og hotellet og skolen er utrolig bra! Alle ansatte på hotellet er alltid der og gjør ting med deg, og det blir satt opp morsomme ting hver eneste helg, og i uke dagene! Jeg er utrolig glad for at jeg valgt å gå på EBS, og at det var i Kos! Anbefaler sterkt for alle andre som vil bli bartendere!"

– Joakim Venås #EBSKos

Theofanis Biskitzis

"Fun, intense, challenging, rewarding course that taught me so much about drinks, and not only. The experience surpassed my expectations and was so, so worth it and enjoyable! Would totally recommend to anyone interested in improving themselves."

– Theofanis Biskitzis #EBSOslo

Shivonne Engen

"Utrolig givende kurs. Gode lærere og et solid program. En drink er ikke bare en drink lenger, en hel verden med kreativitet åpnet seg."

– Shivonne Engen #EBSBarcelona

Rebecca  Kleist

"Bästa jag gjort!"

– Rebecca Kleist #EBSNew York

Marie-Kristin Syverstad

"EBS lærte meg sykt mye i løpet av kort tid. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg valgte å gjøre dette. Gjengen var awesome, NYC er levende og oppholdet ga meg mange flotte minner og opplevelser. Anbefales! And there you have it; good times."

– Marie-Kristin Syverstad #EBSNew York

Marcus  Pettersen

"Kurset har vært helt fantastisk! Skolen, hostellet, elevene og instruktørene! Har møtt masse kjekke folk! Hatt fantastiske, energiske og flinke instruktører (Pia Malmberg og Naomi Ponting) lært masse! Anbefaler definitivt kurset videre!"

– Marcus Pettersen #EBSSydney

Lars Petter Krogstad

"Beste måneden i mitt liv hittil! Veldig lærerikt med dyktige instruktører. Helt klart en skole jeg vil anbefale alle mine venner :)"

– Lars Petter Krogstad #EBSPhuket

Justas Bacenas

"An amazing course, before i started it, i did not have any reference points. After the course i feel like I'm ready to at least start working as a bartender and up my knowledge in the field that the course based me on. Overall the experience was great. Would recommend it to people."

– Justas Bacenas #EBSOslo

Havard Bakken

"My expectations were sky high... It was better than I expected!"

– Havard Bakken #EBSKos

Emil Haugsdal

"Ble overrasket over hvor mye jobb som måtte til for å gjennomføre kurset. Dette hadde både positive og noen negative konsekvenser. Det negative er at det ble ikke like mye ferie som jeg på forhånd hadde forventet, og mye tid ble tilbrakt på skolen. Dette var selvfølgelig et valg jeg tok fordi jeg fant kurset veldig interessant. Det positive er at jeg lærte utrolig mye og følte virkelig at jeg gikk ut derfra som en ordentlig godt trent bartender. Opplevelsene utenom selve kurset sto også i kø med mange morsomme arrangementer på ettermiddager og i helger."

– Emil Haugsdal #EBSPhuket

Diana  Lebedeva

"Det var utrolig gøy! Kunne aldri tenkt meg at dette kom til å bli en så stor opplevelse! Kommer definitivt tilbake en gang! :D"

– Diana Lebedeva #EBSBarcelona

Bjørnar Johansen

"Hvis du har noen gang lyst til og gå på bartender skolen, så vil jeg anbefale EBS Las Vegas! Mine 4 uker hos EBS Las Vegas var helt fantastiske. Lærerene du får er i verdensklasse, og eierene av skolen er noen helt fantastiske personer. Huset som EBS Las Vegas bruker til studentene sine er det beste. Det ligger i et rolig strøk, ikke for langt vekk fra "The Strip" og ikke for langt vekke fra skolen. Arrangementene som skolen arrangere er bare rå! Du får oppleve Vegas på en helt annen måte, personlig så var kvelden som de arrangerte på Voodoo Launge, Rio Hotel den beste! Og du har et hav med andre muligheter å gjøre i Vegas, hvis det er noe du har lyst til og gjøre så hjelper de deg. Jeg valgte å ta turen ut til Racing Tracken for og kjøre bilen alle gutter drømmer om! Lamborghini Aventador. Trengte ikke å spør om de kunne kjøre meg ut der, eieren selv sa "I'll personally drive you out there". Så alt i alt så anbefaler jeg EBS LAS VEGAS! Hadde den beste måneden av mitt liv der! Møtte en helt fantastiske gjeng!"

– Bjørnar Johansen #EBSLas Vegas

Amalie Reitan

"Hei! Jeg kan ikke klage på noe.. kurset gikk over alle mine forventninger og jeg hadde anbefalt det til hvem enn som hadde spurt. En opplevelse for livet!"

– Amalie Reitan #EBSPhuket

Alexander  Hoem Wassether

"Knall! Opplevelse for livet. Beste jeg har vært med på!"

– Alexander Hoem Wassether #EBSNew York