10-DAGERS AVANSERT BARTENDING

Bli en av de beste i bransjen med EBS!

Dette kan du forvente av vårt 10-dagerskurs i avansert bartending

10-dagerskurset i avansert bartending er EBSs ultimate mixologikurs og er utformet for å ta allerede dyktige bartendere til neste nivå innen cocktails, utstyr og ingredienser. Kurset dekker et større utvalg av metoder, i tillegg til å fokusere på både de praktiske og teoretiske sidene av yrket. 10-dagerskurset i avansert bartending er et naturlig steg for tidligere EBS elever og bartender på utkikk etter nye kunnskaper. Hvis du ønsker å levere best mulige personlige kundeservice, demonstrere mixologikunnskaper og praktisk viten er 10-dagerskurset i avansert bartending riktig kurs for deg!!

Hvert kursområde har blitt utformet med tanke på å sette deg milevis foran konkurransen. Våre fantastiske instruktører oppdaterer kontinuerlig pensumet, slik at du alltid kan være sikker på at du lærer alle de nyeste og mest etterspurte triksene innen bartending.

3 grunner til å booke i dag

Bli en som skiller seg ut, en all-round mester bak baren. Dette 10-dagerskurset i avansert bartending vil forvandle deg fra en Jedi Knight til en Jedi Master bak bare. Her er tre grunner til å melde seg på kurset nå!

 1. Lær cocktails designet av de verdenskjente bartenderene: Johannes Kinch og Marian Bek
 2. Lær værdien av små detaljer; disse vil gi deg driksen!
 3. Vårt 10-dages kurs vil få din profil til å skille seg ut på MatchStaff.com
Mere info Bestill nå

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Lær mer om ditt kurs i dag

Len deg tilbake, slapp av og se hva du kan forvente av ditt 4-ukers internasjonelle bartenderkurs. Er du klar for til å forandre livet ditt for alltid? Trykk play…

Kursus Pensum - 10-DAGERS AVANSERT BARTENDING

Mixologist vs. Den moderne bartenderen - hva er forskjellen?


Jerry Thomas som er kjent som «the American Father of Mixology», jobbet som bartender i San Fransisco på 1860-tallet. Hvor mye tror du mixologien har utviklet seg siden det? Du kommer til å lære om historien og utviklingen av mixologi, for ikke å nevne hva som kreves for å bli en mixologist. Du vil analysere begrepet «bartender», hva det har representer gjennom historien og hva det betyr i dag.

01-580x2403

Før og under forbudstiden


Den amerikanske forbudstiden endret samfunnets holdning til alkohol og det er derfor viktig å være kjent med perioden. Mange av de klassiske drinkene ble oppfunnet under forbudstiden og har vært i omløp siden 1800-tallet. Du vil få lære noen av orginal oppskriftene og selvfølgelig også smake dem. Du kommer til å lære:

 • Hva folk drakk før, under og etter forbudstiden
 • Drinker som kom før cocktailen som punch, cobblers og slings
 • Cocktailens historie, hvilket år de ble oppfunnet og av hvem

02-580x2403

Bartenderens historie - fra da til nå


Lær deg alt om bartenderens historie og hvordan håndtverket har forandret og utvilket seg gjennom tidene. Dessuten vil du lære om hvor viktig det er med riktige ingredienser, teknikker og utstyr for å lage cocktailer av høy kvalitet.

03-580x2403

Metoder | Teknikker og utstyr


Du kommer til å lære om alt som foregår rundt cocktailen og hva som skal til for å få den perfekte smaken på en cocktail. Et av de mest kjente eksemplene på dette er James Bonds martini som skal være «shaken, not stirred». Vi vil få lære de forskjellige metodene og teknikkene, samt hvilket utstyr du trenger for å lage drinkene og medfølgende forklaringer. Du kommer til å lære:

 • Hvorfor noen drinker er shaken, stirred eller rolled
 • Hvilke metoder som er mest egnet til forskjellige drinker
 • Utstyret som brukes i dag, slik som jiggers og spesielle cocktail shakers
 • Noe av utstyret som har blitt anvent gjennom historien, slik som en «Lewis Bag» og forskjellige gamle måleenheter som vinglass og spiseskje
 • Forskjellige måter å shake en drink, forskjellige shakers og hvordan forskjellig utstyr og teknikk påvirker drinkens egenskaper
 • Korrekt røring av drinker
 • Forskjellige typer barsjeer
 • Forskjellige mixing teknikker

04-580x2403

Cocktailkategorier og familier


For virkelig å forstå og verdsette en drink må man vite hvordan den smaker. Du kommer til å lære om de ulike cocktailkategoriene og familiene, og deretter virkelig sette smaksløkene på prøve! Du vil lære:

 • Historien bak drinkene, hvor og når de ble oppfunnet, oppskrifter, typiske ingredienser, utstyr som brukes til å lage dem osv.
 • Bruke moderne teknikker og stiller til å lage signatur cocktailer utarbeidet av Johannes Kinch og Marian Beke.
 • Ha provesmaking av cirka 20 drinker der du kommer til å smake alt fra klassiske favoriter til moderne kreasjoner.

05-580x2403

Praktisk trening


Du vil så få muligheten til å sette kunnskapene dine på prøve ved å lage noen av disse produktene fra bunnen av. Slik vil du kunne forbedre kunnskapen din og ta bartenderhåndtverk ditt til nye høyder.

 • Det er gjennom praktisk øvning at du virkelig forbedrer dine ferdigheter.
 • Lag dine egne produkter, som puréer, skum, sirup, cordials osv.
 • Forstå kvaliteten en cocktail og lær deg betydningen av utseende

06-580x2403

Grunnleggende molekylær mixologi


Du vil lære grunnleggende molekylær mixologi. Lage ditt eget «pulver» med Chartereuse eller Aperol. Du vil også lære å røke en cocktail, lage kaviar og forskjellige varianter av skum, samt den interessante prosessen «fat-washing».

07-580x2403

Is


Du vil også lære om is, som er en viktig ingrediens i drinker. Du vil lære:

 • Hvordan du bruker is til å forandre en drinks dynamikk
 • Hvorfor visse typer og former av is er viktige
 • Hvordan du former forskellige isstykker ved hjelp av en kniv eller issyl
 • Formålet med is, om du at drinken skal vare lengre, fortynne den, eller bare holde den så kald som mulig!

08-580x2401

Seminarer med industri eksperter


En eller to ganger i uken kommer vil til å holde seminarer med industri eksperter og diskutere utvalgte sprittyper i detalj, eksempelvis cognac, gin, rom og tequila. I hvert seminar kommer vi til å gå igjennom spritens historie (fra skapelsen til i dag) samt lage noen av de klassiske drinkene med den sprittypen og til sist, selvfølgelig ha prøvesmaking!

09-580x2401

4STEPS2HEAVEN


I dette seminaret kommer vi til å demonstrere hvordan fire enkle trinn kan skap en fantastisk velsmakende drink. Vi kommer til å lage noen drinker fra bunnen med hjelp av disse fire trinnene:

 • Temperatur
 • Balanse
 • Smak
 • Stretching

Så setter vi disse trinnene i praksis og lager et par drinker som du kan smake, slik at du kan forstå hvordan grunnleggende mixologi fungerer.

10-580x2401

Bartrening


I bartrenings masterclassen vil du lære hvordan du setter opp en fullt utrustet bar. Du vil lære i hvilken rekkefølge du bør lage cocktailene slik at du holder absolutt høyest standard. Du bil lære de riktige tidspunktene å bruke is for å holde drinken så frisk som mulig. Cocktail presentasjon er en stor del av opplevelsen og populariten til drinkene. Hvis du perfekterer de visuelle delene og samtidig involverer gjesten i hele prosessen vil du garantert kunne imponere gjestene dine.

11-580x2401

Her finnes 10-dagerskurset i avansert bartending

Få Tilgang Til Din Gratisbrosjyre

Din gratisbrosjyre inneholder alt du trenger å vite om vårt 10-dagerskurs i Advanced Bartending. Klikk linken under for å se din onlinebrosjyre og få full oversikt over det ultimate EBS-kurset for bartendere!

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

EBS CARE

EBS er den eneste barskolen i verden som tilbyr så høy kvalitetsservice med et supportteam som er klare til å besvare alle spørsmålene dine. Du vil ha tilgang til teamet både før, under og etter kurset ditt og møte mennesker som vil være med på å endre ditt liv i dag.

Møt EBS CARE

Hvorfor EBS

Det er mange grunner til at EBS skiller seg fra andre barskoler, men en av grunnene som virkelig appellerer til våre studenter er MatchStaff.com. MatchStaff er verdens største jobbportal utviklet spesielt for EBS utdannede. Vi mener du fortjener livsstilen du har arbeidet for og derfor er vi 100% dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå den. Finn ut hvorfor EBS er kurset for deg!

Les Mer

EBS LIVET

Vil du vite mer om EBS? Ta en titt på våre nyeste bloginnlegg, skole nyheter og de nyeste trendene innen bartending. Alt er her!

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!