2-DAGERS MIXOLOGI

Lær deg bartending historie og moderne metoder fra de proffesjonelle!

Oppdag dit 2-dagers mixologikurs

2-dagerskurset i mixologi er en utmerket mulighet for talentfulle bartendere og både nåværende og tidligere EBS elever til å dykke ned i mixologiens fascinerende verden. Du vil lære om bartendingens opprinnelse, nye produkter og moderne teknikker i dagens bartending. Etter dette kurset vil du fornye ditt syn på bartending og virkelig kunne imponere gjestene med dine nye kunnskaper og ferdigheter.

Hvert kurs har blitt utformet med tanke på å gi deg fordelen framfor konkurransen i bransjen. Våre fantastiske instruktører oppdaterer kontinuerlig pensumet, slik at du alltid kan ta kurset og være sikker på at du lærer alle de nyeste og mest etterspurte triksene innen bartending.

Hva kan 2-dagers mixologikurset gi deg?

Når du har EBS diplomet i hånden har du uendelige muligheter. Ta med deg dine nye kunnskaper til en travel beachbar i Barcelona, en sofistikert cocktailbar i Stockholm eller en shotbar i Sydney, valget er ditt. 2-Dagerskurset mixologikurset er din sjanse til å bli en mixologimester!

3 grunner til å booke i dag

Leter du etter ny inspirasjon? Du behøver ikke lete lenger, 2-dagers mixologi kurset er svaret for deg! Her her 3 grunner til å booke nå:

 1. Lær deg nye og spennende varianter på klassiske cocktails.
 2. Fokus på cocktail- og bartending historie, med alt fra punsj til Tiki!
 3. Lær deg å lage hjemmelagede produkter som forvandler dine drinker til små underverk
Mere info Bestill nå

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Lær mer om ditt kurs i dag

Len deg tilbake, slapp av og se hva du kan forvente av ditt 4-ukers internasjonelle bartenderkurs. Er du klar for til å forandre livet ditt for alltid? Trykk play…

Kursus Pensum - 2-DAGERS MIXOLOGI

Bartenderen - da og nå


Bartenderen – da og nå

Lær deg alt om bartenderens historie og hvordan håndtverket har forandret seg gjennom tidene. Dessuten vil du forstå hvor viktig ingredienser, teknikker og utstyr er for å lage kvalitets cocktails.

01-580x2402

Før- og under forbudstiden


Forbudstiden endret samfunnets holdning til alkohol og vi kjenner fremdeles virkningene i dag. Bar industrien forandret seg mye i denne perioden og mange av de klassiske drinkene ble til. Du vil selvfølgelig til både å lære og smake dem! Du kommer til å få kunnskaper om:

 • Bransjen før, under og etter forbudstiden
 • Hvilke cocktails som ble oppfunnet i ‘Gullalderen’
 • Historien bak disse cocktailene, når de ble oppfunnet og av hvem

02-580x2402

Metoder / teknikk og utstyr


Visse drinker må lages etter en spesifik metode for å få den absolutt beste smaken. Et av de mest kjente eksemplene på dette er James Bonds berømte sitater. «Martini shaken, not stirred». Vi vil lære deg alle metodene, teknikkene samt hvilket utstyr du trenger for å lage drinkene og medfølgende forklaringer. Du vil lære:

 • Hvorfor noen drinker er shaken, stirred eller rolled
 • Hvilke metoder som er mest egnet til forskjellige drinker
 • Om utstyret som har vært i bruk i industriens historie og dagens utstyr
 • Forskjellige mixing teknikker
 • Forskjellige måter å shake en drink, forskjellige shakers og hvordan forskjellig utstyr og teknikk påvirker drinkens egenskaper
 • Korrekt røring av drinker
 • Forskjellige typer barsjeerr og annet utstyr

03-580x2402

 

Cocktailkategorier og familier


For virkelig å forstå og verdsette en drink må man vite hvordan den smaker. Du kommer til å lære om de ulike cocktailkategoriene og familiene, og deretter virkelig sette smaksløkene på prøve!

 • Forstå historien til drinkene, hvor og når de ble oppfunnet, oppskrifter, typiske ingredienser, utstyr som brukes osv.
 • Innovative fortolkninger av klassiske drinker designet av Johannes Kinch og Marian Beke.
 • Smake på drinker – Cocktails fra en bestemt drink familie / kategori som for eksempel cobbler, en fizz, en sour, en flip og mange flere

04-580x2402

 

Produkt og ingrediens masterclass


For å forstå hva som faktisk skal i cocktailene, er du nødt til først å vite hvordan ingrediensene ble til. Du kommer til å lære om:

 • Opprinnelsen til visse produkter
 • Hvordan visse produkter kan forandre hele drinken
 • Ingrediensene i disse produktene
 • Noen hjemmelagede produkter

05-580x2402

Praktisk trening


Du vil også få muligheten til å perfektere kunnskapene dine ved å lage noen av disse produktene fra bunnen av. Dette kommer til å ta ditt bartenderhåndtverk til nye høyder. Det er gjennom praktisk øvning at du virkelig forbedrer dine ferdigheter.

 • Lag dine egne produkter, som puréer, skum, sirup, cordials osv.
 • Forstå kvaliteten en cocktail og lær deg betydningen av utseende

04-580x2404

Den mystiske boksen


De nye kunnskapene og ferdighetene dine vil virkelig bli satt på prøve når du blir gitt den mystiske boksen! Boksen er full av forskjellige ingredienser og din oppgave er å bruke fantasien til å lage en velsmakende og balansert cocktail! Mysterie boksen er en morsom utfordring for alle og tvinger deg til å være oppfinsom og bruke all din cocktail kunnskap under tidspress.

07-580x2402

Her finner du 2-dagers mixologikurset:

Hvorfor ikke ta 2-dagers mixologikurset i herlige Barcelona? Eller hva med utrolige Amsterdam eller paradisiske Phuket? Vi har en destinajon for alle!

Støttet av de største spritmerkene i bransjen

Mange av de beste spritmerkene i bransjen har anerkjent oss som verdens ledende bartenderskole grunnet den enestående standarden vi gir våre elever. Derfor er vi støttet av noen av de aller største navnene i bransjen, hvilket betyr at ikke bare vil du få utdanning i verdensklasse, men du vil også benytte deg av de beste ingrediensene i verden.

Få Tilgang Til Din Gratisbrosjyre

Din gratisbrosjyre inneholder alt du trenger å vite om vårt 2-dagerskurs i Mixology. Klikk linken under for å se din onlinebrosjyre og start din mixology-reise med EBS!

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

EBS CARE

EBS er den eneste barskolen i verden som tilbyr så høy kvalitetsservice med et supportteam som er klare til å besvare alle spørsmålene dine. Du vil ha tilgang til teamet både før, under og etter kurset ditt og møte mennesker som vil være med på å endre ditt liv i dag.

Møt EBS CARE

Hvorfor EBS

Det er mange grunner til at EBS skiller seg fra andre barskoler, men en av grunnene som virkelig appellerer til våre studenter er MatchStaff.com. MatchStaff er verdens største jobbportal utviklet spesielt for EBS utdannede. Vi mener du fortjener livsstilen du har arbeidet for og derfor er vi 100% dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå den. Finn ut hvorfor EBS er kurset for deg!

Les Mer

EBS LIVET

Vil du vite mer om EBS? Ta en titt på våre nyeste bloginnlegg, skole nyheter og de nyeste trendene innen bartending. Alt er her!

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!