Internasjonalt bartenderkurs (4 uker)

Bli en cocktailbartender og få en opplevelse for livet!

Uansett om du vil bygge en spennende karriere, tjene penger mens du reiser verden rundt eller starte på din livs opplevelse, vil vårt internasjonale bartenderkurs hjelpe deg med å komme dit – med masse moro underveis:

 • Få erfaring som tilsvarer 6 måneders arbeid i en cocktailbar
 • Få venner for livet og fantastiske minner
 • Få et globalt anerkjent sertifikat fra verdens ledende bartenderskole
 • Få jobbmuligheter i toppsjiktet verden rundt via vår jobbplattform EBS MatchStaff

 

HVA DU KAN FORVENTE DEG AV DITT INTERNASJONALE BARTENDERKURS

På EBS har vi som mål å gi deg en så god bartendingutdanning som mulig. Det internasjonale bartenderkurset er skapt av den globale bartending-eliten, og vil gjøre deg til en selvsikker og profesjonell bartender på kort tid.

Du vil ikke bare lære deg den profesjonelle bartendingkunsten, men du vil også få mange muligheter til å være sosial og ha det gøy. Du vil utvikle et variert sett med ferdigheter som vil forbedre jobbsjansene dine og gi deg besluttsomheten du trenger for å takle alt av motstand i livet med selvtillit.

Finn en jobb lett

Siden vi har over 20 års erfaring i bransjen, mer enn 50 000 fornøyde studenter og skoler på 25+ steder, er vi kjent for å være den største og mest prestisjetunge bartenderskolen i verden.

På slutten av kurset får du tildelt et internasjonalt anerkjent sertifikat slik at du kan vise ferdighetene dine til arbeidsgivere og få tilgang til vår jobbplattform på nett, EBS MatchStaff, som setter EBS-uteksaminerte og servicelokaler i toppsjiktet i kontakt verden rundt, så det er enkelt å finne seg en jobb.

Praktisk øving i ekte baromgivelser

På EBS vil du ikke sitte på skolebenken hele dagen og pugge cocktailoppskrifter, du vil lage drinker i våre toppmoderne barstasjoner og lære deg friskjenking/free-pour, flair og hvordan du håndterer en hektisk bar. Vi skaper ekte baromgivelser med musikk og innkommende bestillinger for å forberede deg på livet i baren og en morsom karriere innen serviceyrket.

Få venner for livet

Du får sjansen til å bli kjent med fantastiske folk fra overalt i verden og kaste deg inn i dine neste eventyr. Du er kanskje alene når du kommer til EBS, men du vil forlate med nye venner og minner for resten av livet. Vi arrangerer en rekke dagsturer, helgeaktiviteter og fester for å sørge for at du har det så gøy som mulig.

Utforsk verden

Det å ha gode bartendingferdigheter åpner en helt ny verden av nye opplevelser og muligheter. Det er et av de eneste yrkene hvor du kan gå av flyet og finne en jobb med en gang.

Over 50 000 studenter har bestått kurset

Min opplevelse på EBS var en av de beste opplevelsene i mitt liv, og har endret meg for alltid. Den gjorde meg til en god bartender og ga meg venner for livet. Jeg vil anbefale dette til hvem som helst, når som helst. EBS-familien varer livet ut.--Luke Smith


Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Lær mer om ditt kurs i dag

Len deg tilbake, slapp av og se hva du kan forvente av ditt 4-ukers internasjonelle bartenderkurs. Er du klar for til å forandre livet ditt for alltid? Trykk play…

Kursus Pensum - Internasjonalt bartenderkurs (4 uker)

Praktisk bartrening


Som de sier, øvelse gjør mester. Vi byr på en «lær ved å prøve»-metode, noe som vil si at du vil føle deg som hjemme i baren på kort tid.

 • Blande drinker
 • Prøvesmaking
 • Ekspertforedrag
 • Craft flair
 • Friskjenking/Free-pour

01-580x240

Lage cocktailer


Vi lærer deg basiskunnskapen du trenger for å lage den perfekte cocktailen. Du vil lære deg hvordan du lager mer enn 65 internasjonale cocktailer, fra mojito og mai tai til bloody mary, espresso martini og mye mer i løpet av din tid hos oss. Du vil også få designe din egen unike cocktail i løpet av våre miksologi-workshops og den livlige cocktailkonkurransen. Du vil bli testet i ulike cocktailer hver dag, og du vil ha nok av muligheter til å øve (og smake!) på dem.

03-580x240

Teknikker og utstyr


Ha det gøy mens du lærer deg alle de grunnleggende bartendingteknikkene, som å bygge, røre, riste, sile og rulle, hvordan du bygger lagvis og muddling. Du vil også bli kjent med barutstyr, som hvilke glass du skal bruke, ulike typer is, shakere, Hawthorn-siler og mer.

02-580x240

Brennevinskunnskap


Imponer kundene med din imponerende brennevinskunnskap om vodka, gin, rom, tequila og whisky, for å nevne noen få. Du vil lære om de ulike brennevinene oglikørene fra produksjonshistorie til teknikker for smakstilsetting.

05-580x240

Rollen som bartender


Å være bartender handler om så mye mer enn å bare blande drinker. Det kreves et variert sett med ferdigheter. Du må ha gode sosiale evner og teknisk ekspertise samt evnen til å gjøre flere ting samtidig og jobbe under press. Vi vil gi deg et klart bilde av rollen som bartender og hvordan du kan bli så god som mulig.

 • Bartenderens ansvar
 • Serviceferdigheter
 • Personlig presentasjon og teamarbeid
 • Presentasjon og hygiene
 • Prosedyrer for åpning og stenging

Velg den perfekte kursdestinasjonen blant mer en 25 skoler

SKOLEDESTINASJONER FOR DITT INTERNASJONALE BARTENDERKURS:

Ta kurset på et nytt og spennende sted som Phuket, Sydney eller Cape Town, eller dra på eventyr litt nærmere hjemme i de anerkjente cocktailhovedstadene London eller Dublin. Uansett hvilken by du velger, tilbyr vi de samme høye standardene for opplæring. Hver skole har noe spesielt å by på, og vi organiserer mange morsomme arrangementer for å sørge for at du får så mye som mulig ut av din tid hos oss, uansett hvor du velger å dra.

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!