EBS International Bartender

Verdens mest utviklede bartender program!


Ditt Internasjonalt bartenderkurs er utviklet av de beste bartenderne i verden som tilsammen holder over 60 verdenstitler.

Uansett om du er ny i baren eller har noen cocktailer på lur, vil kurset vårt transformere deg til en profesjonell bartender på bare 4 uker!

 • 4hovedområder: Freepour, Flair, Teori og Bartrening
 • 4 uker med instruktørledet opplæring
 • 25+ skoler å velge mellom, spredt over 5 kontinenter
 • 100% garantert jobbassistanse med EBS MatchStaff

Over 50 000 studenterhar bestått kurset

Jeg - personlig - elsket det og vil absolut anbefale EBS til alle som ønsker å lære mer og ha den beste opplevelsen.--TIJANA DEDIJER


Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Lær mer om ditt kurs i dag

Len deg tilbake, slapp av og se hva du kan forvente av ditt 4-ukers internasjonelle bartenderkurs. Er du klar for til å forandre livet ditt for alltid? Trykk play…

Kursus Pensum - EBS International Bartender

Bartenderens rolle


Alle har sin egen oppfatning av hva som kjennetegner den perfekte bartenderen. Enhver situasjon krever forskjellige sosiale og tekniske ferdigheter og en kombinasjon av teoretiske og praktiske erfaringer. Ditt 4-ukers internasjonelle bartenderkurs vil lære deg om en bartenders rolle slik at du vil kunne håndtere alle situasjoner. Du kommer blant annet til å lære:

 • Bartenderens ansvarsområder
 • Gjestefokus og service
 • Personlig framtoning og teamwork
 • Hygiene & renslighet
 • Åpne og stenge procedyrer

01-580x240

Bar utstyr


For å opprettholde en så effektiv og professjonell service som mulig må bartendere lære seg å håndtere et visst antall verktøy:

 • 10+ Forskjellige glass og istyper
 • 10+ Forskjellige barverktøy

02-580x240

Servering og barteknikker


Det finnes flere forskjellige metoder å lage en drink på. En bartender må være 100% komfortabel med alle sammen:

 • Building
 • Stirring
 • Shaking
 • Straining
 • Rolling
 • Layering
 • Muddling

03-580x240

Alkohol reglement


Lær de grunnleggende alkohollovene og minstealder for alkoholforbruk i forskjellige land. Forstå alkoholens enheter, hvordan alkohol påvirker kroppen samt ansvarsfull severings. Dett er grunnleggende kunnskap uavhengig av hvor du jobber.

04-580x240

Spritkunnskap


Destillasjon og gjæring

Helt siden 700-tallet foreligger det bevis på at folk har destillert sin egen sprit. Vi kommer til å gå igjennom historie, produksjon og smaksetting av spritene:

 • Vodka & Aquavit
 • Gin & Geneva
 • Rom
 • Tequila & Mescal
 • Whisky & Whiskey (du vil kunne forskjellen snart nok)
 • Vin & Cognac
 • Likør & Bitters
 • Øl & musserende vin

05-580x240

Praktisk bartrening


Vi tror virkelig at øvelse gjør mester, og jo mer du øver deg bak baren, jo bedre vil u bli. Det er bak baren man lærer mest, det er nettopp derfor 80% av kurset gjøres nettopp der:

 • Drink mixing
 • Master klasser
 • Smaksprøver
 • Arbeids Flair & Utstillings Flair
 • Free Pour

06-580x240

Lage cocktails


Gjennom mesteparten av kurset vil du øve på å blande cocktails med farget vann. Dette er så du kan øve på cocktailen om og om igjen uten å bekymre deg over å sløse, men du kommer selvfølgelig også ved flere anledninger til å få øve på å lage cocktails med bruk av ekte sprit. Slik at du kan forstå deres balanse, utseende og smak!

Du bil også få delta i en konkurranse med medelver, der du vil måtte bruke alle dine nye kunnskaper i praksis og lage din helt egne, episke cocktail!

07-580x240

Velg den perfekte kursdestinasjonen blant mer en 25 skoler

4-ukers internasjonelle bartender kurs destinasjoner:

Vi finnes på destinasjoner verden rundt. Fra Phuket til Paris, Sunny Beach til Sydney, vi har den perfekte destinasjonen for deg. Kom og oppdag verden med oss.

plane

Bolig på skolen

De fleste skolene tilbyr deg muligheten til å bo på deres eget hostel eller et i nærområdet. Du kan lese detaljene på de ulike skolesidene.

Få Tilgang Til Din Gratisbrosjyre

Din gratisbrosjyre inneholder alt du trenger å vite om vårt 4-ukers internasjonale bartenderkurs. Klikk linken under for å se din onlinebrosjyre, der du kan utforske våre globale kursdestinasjoner, lese studentanmeldelser og lære om bartenderekspertene som gjør kurset til virkelighet.

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

25+kursdestinasjoner

Vi har over 25skoler rundt om i verden som du kan velge mellom, alle tilbyr utlæring av den høyeste standarden. Avhengig av destinasjonen, vil du på fritiden oppleve en mengde ulike aktiviteter arrangert for deg av skolen.

Se alle skolene

Start ditt kurs nå

Bli med de over 50 000 som allerede har tatt et EBS bartenderkurs og få nye ferdigheter som er interasjonelt anerkjent. Vi tilbyr fleksible betalingsalternativ, støtte fra EBS CARE samt ulike boliger og utdannelsesgaranti.

Book mitt kurs nå

EBS LIVET

Vil du vite mer om EBS? Ta en titt på våre nyeste bloginnlegg, skole nyheter og de nyeste trendene innen bartending. Alt er her!

Anmeldelser

Vi er verdens ledene bartenderskole med et stadig økende antall fornøyde studenter. Vi har hatt mer enn 50,000 studenter fra hele verden, så hvorfor ikke ta en titt på hva noen av våre tidligere EBS elever har sagt om sine opplevelser.

Tommy Raaen

"Mine fire uker på EBS New York har uten tvil vært den beste opplevelsen hittil i mitt liv. Selv om jeg hadde et par år med erfaring som bartender fra før, så lærte jeg jeg utrolig mye nytt. Jeg hadde aldri trodd at dette bartenderkurset skulle være så proffesjonelt og kvaliteten på kurset var virkelig over all forventning. Instruktørene våre visste virkelig hva de holdt på med og de gjorde en formidabel jobb med sin dype kunnskap og entusiasme ovenfor faget. Jeg kan virkelig ikke vente til å få vist frem mine nylærte ferdigheter i baren. Jeg kan virkelig anbefale EBS på det aller sterkeste for alle der ute som har et indre ønske om å bli en god/bedre bartender. Ikke tenk på det. Gjør det nå! Den Europeiske Bartenderskolen er virkelig den største og beste bartenderskolen i verden. Ingen over - ingen ved siden!"


– Tommy Raaen #EBSNew York

Joakim Venås

"Jeg synes disse fire ukene har vært de 4 beste ukene i livet mitt! Vi har hatt utrolige gode instruktører som har hjulpet oss meget på vår vei, og hotellet og skolen er utrolig bra! Alle ansatte på hotellet er alltid der og gjør ting med deg, og det blir satt opp morsomme ting hver eneste helg, og i uke dagene! Jeg er utrolig glad for at jeg valgt å gå på EBS, og at det var i Kos! Anbefaler sterkt for alle andre som vil bli bartendere!"


– Joakim Venås #EBSKos

Theofanis Biskitzis

"Fun, intense, challenging, rewarding course that taught me so much about drinks, and not only. The experience surpassed my expectations and was so, so worth it and enjoyable! Would totally recommend to anyone interested in improving themselves."


– Theofanis Biskitzis #EBSOslo

Shivonne Engen

"Utrolig givende kurs. Gode lærere og et solid program. En drink er ikke bare en drink lenger, en hel verden med kreativitet åpnet seg."


– Shivonne Engen #EBSBarcelona

Rebecca Kleist

"Bästa jag gjort!"


– Rebecca Kleist #EBSNew York

Marie-Kristin Syverstad

"EBS lærte meg sykt mye i løpet av kort tid. Jeg er så glad og takknemlig for at jeg valgte å gjøre dette. Gjengen var awesome, NYC er levende og oppholdet ga meg mange flotte minner og opplevelser. Anbefales! And there you have it; good times."


– Marie-Kristin Syverstad #EBSNew York

Les alle anmeldelser

Kampanjer og promoteringer

Her finner du alle tilbud og kampanjer vi har å tilby for øyebllikket, for å hjelpe deg å finne det perfekte bartenderkurset!

Hvis du ikke ser noen tilgjengelige kampanjer for øyeblikket behøver du ikke bekymre deg! Det betyr bare at vi er opptatt med å skape de beste mulige kampanjene, så hold øye med denne siden! Så snart en er synlig er alt du trenger å gjøre bare å skrive inn kampanjekoden når du booker.

Ta en titt på våre kampanjer og la oss finne det beste bartending kurset for deg!

. EBS DUBLIN - GRATIS MIKSOLOGIKURS

Vilkår og betingelser: Tilbudet er kun gyldig dersom du bestiller et internasjonalt bart...

read more

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!