5-Dagers Baristakurs

Lær deg baristakunnskapene dine fra den verdenskjene kaffeeksperten Fabio Milani!

Hva kan du forvente av ditt 5-dagers baristakurs?

5-dagers baristakurset er det første baristakurset i EBS historien. Det er et helt kurs kun dedikert til baristaer. Kurset krever ingen førkunnskaper eller tidligere erfaring, så alle er velkomne! Kurset er også for de med erfarig, men som ønsker mer praktisk og teoretisk kunnskap.

Visste du at kaffe er verdens nest mest etterspurte vare etter olje og petroleum? Hvert år drikkes det rundt 400 milliarder kopper med kaffe!

En mann som virkelig forstår og verdsetter kaffens betydning er Fabio Milani – en anerkjent barista og hjernen bak kurset. Fabio er en kaffeekspert og internasjonal kaffekonsulent med mer enn 10 års erfaring. Fabio er også en av pioneerene innen det moderne fenomenet – kaffe flair. Du vil ikke finnen en dyktigere kaffeekspert noe annet sted!

Fabio har samlet all sin kunnskap og erfaring i et 5-dagers baristakurs, slik at du kan få en forståelse av kaffebønnens reise. Du vil bli guidet igjennom alle kaffens faser, fra frukten plukkes, til røsting; like til den ender i koppen din. Du vil også lære praktiske ferdigheter som håndtering av melk, lattekunst, kundeservice og en liten tur innom barista markedsføring. Sist, men ikke minst vil EBS Roma avholde seminarer om bryggemetoder, kaffe flair og kaffe mixologi.

 

Rancilio & EBS

Hos #EBSRome Barista Academy benytter vi oss av Rancilio kaffeprodukter for å sikre at våre studenter kun bruker de beste produktene og utstyret, slik at de kan nå sitt fulle potensial.

Tre grunner til å booke nå

Drømmer du om å bli en professjonell barista? Da har du kommet til rett sted! Med vårt 5-dagers baristakurs lærer du alt du trenger å vite om kaffe i spesialbygde lokaler. Her har du tre grunner til hvorfor du burde booke nå:

  1. Kurset er utviklet av baristaeksperten – Fabio Milani!
  2. Lær deg å bli barista på et helt splitternytt, spesialdesignet baristasenter!/li>
  3. Du vil lære latte art, bryggemetoder, melkehåntering og kaffeflair!
Mere info Bestill nå

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Kursus Pensum - 5-Dagers Baristakurs

De seks M'ene


Det er her du kommer til å lære alt det grunnleggende om å være barista. Du vil lære hvordan du setter opp, rengjør og vedlikeholder arbeidsstasjonen slik at det holder professjonell standard. Du vil også bli introdusert til de 6 M’ene, et set italienske barista teknikker som alle begynner på bokstaven M. Gjennom de 6M’ene vil du lære om kaffeblandinger, opprinnelse, malning, markedsføring og espressomaskinen. De 6M’ene er:
1. Miscela – Blanding
2. Macinatura – Maling
3. Macchina – Maskin
4. Mano del Barista – Baristaens hånd
5. Manutenzione e Pulizia – Vedlikehold og rengjøring
6. Marketing – Markedsføring

01

De fem L'ene


De 5 L’ene dekker et annet grunnleggende område innen kaffe og baristakunnskap – nemlig melk. Du vil lære alt om melk med de 5 L’ene. De 5L’ene er et annet sett med italienske barista teknikker som begynner på L. De inkluderer forskjellige typer melk og utstyr som brukes til å lage det perfekte skummet og lattekunst. De 5L’ene er :

1. Latte – Melk
2. Lattiera – Melkekanne
3. Lancia Vapore – Damprøret
4. Lavorazione – Bearbeidning
5. Latte art – Lattekunst

01

Lattekunst


Lattekunst handler om evnen til skape kunst i melkeskummet på toppen av kaffen. Med baristakurset vil du lære både de teoretiske og praktiske sidene ved lattekunst. Du vil lære en rekke teknikker for å skummemelken og få den perfekte konsistensen for å skape lattekunst.

Utover dette vil du også lære forskjellige tegne og free pour teknikker. En av metodene inkluderer å bruke en lattepen til å tegne epler, hjerter og tulipaner på cappuccino. Sist men ikke minst vil du ogsp lære å dekorere cappuccino med sjokoladetopping.

01

Kaffebrygging og flair seminar


Det finnes utrolig mange forskjellige måter å brygge kaffe og hver metode gir ulike resultater. Kaffebrygging er et så stort og komplekst emne at i løpet av ditt 5-dagers baristakurs vil du kun rekke noen av metodene.

Du vil fokusere på bryggemetodene V60, AeroPress, Syphon og French Press. I den andre delen av seminaret vil du lære den teoretiske delen av kaffeflair og du vil også få øve inn noen praktiske kaffeflair moves.

01

Eksamen


Så er det endelig tid for å sette sammen alt du har lært og vise hva du kan på EBS Barista eksamen. Eksamen tester både teoretiske og praktiske baristakunnskaper, så pass på at du forbereder deg ordentlig.

01

DESTINASJONER FOR DITT 5-DAGERS BARISTAKURS:

Ditt 5-dagers Baristakurs er for øyeblikket kun tilgjengelig i espressoens hjemland – Italia.

Få ditt eget gratis eksemplar av brosjyren!

Brosjyren inneholder all den informasjonen du trenger med hensyn til vårt 5-dager baristakurs. Klikk linken under for å se din onlinebrosjyre og ta steget inn i verdenen som baristamester!

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

EBS CARE

EBS er den eneste barskolen i verden som tilbyr så høy kvalitetsservice med et supportteam som er klare til å besvare alle spørsmålene dine.

Du vil ha tilgang til teamet både før, under og etter kurset ditt. Bli kjent med mennesker som vil være med på å endre ditt liv i dag.

MØT EBS CARE

HVORFOR EBS?

Det er mange grunner til at EBS skiller seg fra andre barskoler, men en av grunnene som virkelig appellerer til våre studenter er MatchStaff.com. MatchStaff er verdens største jobbportal utviklet spesielt for EBS. Vi vil hjelpe deg å oppnå den livsstilen du har arbeidet for og derfor er vi 100% dedikerte til å hjelpe deg på veien. Finn flere grunner til at EBS er kurset for deg!

LES MER

EBS LIVET

Bli kjent med med EBS før du begynner ditt kurs. Følg bloggene, les nyhetene fra skolene og hør om de nyeste trendene innen bartenderverden her!

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!