6-DAGERS AVANSERT FLAIR BARTENDING

Perfeksjoner dine flair bartending teknikker med EBS!

Dette kan du forvente av dit 6-dagerskurs i Avansert flair

6-Dagerskurset i Avansert flair bartending er utformet med tanke på å la elevene få øve på sine tricks i et realistisk barmiljø. Vi mener virkelig at øvelse gjør mester. Hvis du har gått EBS 4-ukerskurs så har du lært WFA (World Flair Assoccitation) på gult nivå. 6-dagerskurset tar deg opp til det oransje nivået som representerer mellomnivå av flair. Det oransje nivået er beregnet på bartendere med eksisterende erfaring innen flair. Bartendere uten tidligere erfaring vil slite med å holde tritt, med mindre de ble født med flair i blodet! Flair er en naturlig del av topkvalitets moderne bartending og gjør verdens beste jobb enda litt bedre.

Kurset består av fire forskjellige runder du må bestå (Free pour, speed, working flair og exhibition flair) for å oppnå WFAs oransje nivå. Hver del må være bestått før du kan gå videre til neste runde.

Du får ekstra sikkerhet med vårt 6-dagerskurs i Avansert Flair bartending. Hvis du ikke består på første forsøk gir EBS deg et GRATIS andre forsøk. Det er kanskje bare at du er bervøs første gang, i så fall kan du ta testen igjen samme dag. Hvis du derimot føler for å øve mer og så kan du prøve igjen på samme eller en annen EBS destinasjon senere.

Hva kan 6-dagerskurset i Avansert Flair gjøre for deg?

Etter 6-dagerskurset i avansert Flair kommer Cven din til å skille seg ut i mengden. De avanserte bartending ferdighetene dine vil gjøre deg mer attraktiv for fremtidige arbeidsgivere, hvor du kan begeistre med utrolige triks. Med Oransj WFA Flair i hånden er du godt på vei inn i flairverden og kan forberede deg på WFA grønt nivå!

3 grunner til å booke nå

Flair bartending handler om å imponere gjestene dine ved å gjøre heftige triks med flasker og barutstyr mens du blander drinkene deres. Det er den ultimate underholdningen for gjestene dine og er flair bartending er et etterspurt talent verden rundt. Her er tre grunner til å booke kurset i dag!

 1. 6-dagerskurset er praktisk trening slik at du kan perfeksjonere dine teknikker
 2. Lær deg 20 forskjellige WFA flair moves, 10 working og 10 exhibition flair triks.
 3. Instruktørene dine er en av de tre beste i flair i sine hjemland Storbritannia og Spania.
Mere info Bestill nå

Supported by the biggest spirit brands in the industry

A lot of the best spirit brands in the industry have recognised us as the world’s leading bartender school, due to our standard of excellence we instil within our students. We therefore have the backing of some of the biggest names in the industry, which means you will not only receive world-class training but will be dealing with world-class ingredients too.

EBS Brands

Kursus Pensum - 6-DAGERS AVANSERT FLAIR BARTENDING

Introduksjon i Flair


Dette er en introduksjon til flair bartending og den korte historien da flair bare har vært en del av populær barkultur siden 80-tallet. Under introduksjonen kommerr vi til å gå igjennom flair sikkerhet. Det kan jo faktisk være farlig å kaste rundt seg med flaske. Hvis du følger noen enkle regler burde det ikke være noe problem! Derretter vil vi gå igjennom de to forskjellige flair typene du vil lære om, working flair og exhibition flair, og hva som skiller dem fra hverandre.

01-580x2404

Free Pour


Den første praktiske runden av kurset er enkel. Du behøver bare helle en enkel og et dobbel shot med både høyre og venstre hånd. Du trenger ikke bounce eller jumpe disse, du kan helle dem separat.

02-580x2404

Speed Round


Som tittelen antyder så er det her om å gjøre å være rask! Du skal lage en mojito og en sea breeze innen 50 sekunder, de må være pefekte. Det vil si at alle ingredienser skal være med og du skal presenteres som om du ble servert i en bar.

03-580x2404

Working Flair


Så blir det litt vanskligere. Du har to minutter på å lage en mojito og en sea breeze samtidig som du de 10 forskjellige oransjlevel triks in i rutinen. De 10 triksene for det oransje nivået er:

 • Arm Stall
 • Switch
 • Reverse Swipe
 • Flat to Front
 • Snatch to Back
 • Roll to Switch
 • Neck Pour
 • Tin Release
 • Lampshade
 • Roll to Pour

04-580x2404

Exhibition Flair


Dette er din sjanse til å vise at du er Cristiano Ronaldo innen flair bartending ved vise så alt du kan! Du skal demonstrere de 10 oransj nivå exhibition triksene i løpet av 1 minutt og 30 sekunder. Du vil ikke lage drinker under denne delen av kurset, her handler det kun om å vise seg fram og stråle bak baren. Exhibition flair triksene er som følger:

 • Over to Stall
 • Back to Front Nest
 • Gun Slings
 • 900 to Reverse Beer Grab
 • Helicopter on the Tin
 • 720 to Pour
 • 2 Bottle Flash
 • 2 Bottle Multiplex
 • Multiplex Nest
 • Flick to Tap

05-580x2404

Eksamen


Dette er den siste delen av 6-dagerskurset i avansert flair og her gjelder det å sette sammen alt du har lært. Det er høye krav så kun dyktige flair bartendere består. Men ikke stress for mye, bare kom forberedt, konsentrer deg om triksene, men først og fremst ha det gøy!

06-580x2404

Flair jakt i byen!


En dag i løpet av kurset vil vi ta deg med rundt i byen på jakt etter moderne og funky flair barer. 07-580x2404

DESTINASJONER FOR DITT 6-DAGERSKURS I AVANSERT FLAIR:

6-Dagerkurset i Avansert Flairbartending er for tiden tilgjengelig ved våre skoler i London, Milan og Las Vegas. De er alle spesielt populære byer for flairbartending så du kommer garantert til å få besøke noen av bransjens ledende barer og få ytterligere inspirasjon til å forsette din flairkarriere. Hvem vet, kanskje står du bak baren og imponerer gjestene før du vet ordet av det!

Støttet av de største spritmerkene i bransjen

Mange av de beste spritmerkene i bransjen har anerkjent oss som verdens ledende bartenderskole grunnet den enestående standarden vi gir våre elever. Derfor er vi støttet av noen av de aller største navnene i bransjen, hvilket betyr at ikke bare vil du få utdanning i verdensklasse, men du vil også benytte deg av de beste ingrediensene i verden.

Få Tilgang Til Din Gratisbrosjyre

Din gratisbrosjyre inneholder alt du trenger å vite om vårt 6-dagerskurs i Advanced Flair. Klikk linken under for å se din onlinebrosjyre og fortsett reisen inn i verdens flair-elite med EBS!

Søk i listen ved å skrive inn land eller fyll inn landskode for å velge land

EBS CARE

EBS er den eneste barskolen i verden som tilbyr så høy kvalitetsservice med et supportteam som er klare til å besvare alle spørsmålene dine. Du vil ha tilgang til teamet både før, under og etter kurset ditt og møte mennesker som vil være med på å endre ditt liv i dag.

Møt EBS CARE

Hvorfor EBS

Det er mange grunner til at EBS skiller seg fra andre barskoler, men en av grunnene som virkelig appellerer til våre studenter er MatchStaff.com. MatchStaff er verdens største jobbportal utviklet spesielt for EBS utdannede. Vi mener du fortjener livsstilen du har arbeidet for og derfor er vi 100% dedikerte til å hjelpe deg med å oppnå den. Finn ut hvorfor EBS er kurset for deg!

Les Mer

EBS LIVET

Vil du vite mer om EBS? Ta en titt på våre nyeste bloginnlegg, skole nyheter og de nyeste trendene innen bartending. Alt er her!

EBS social network

Følg oss på sosiale medier og hold deg oppdatert på alt omkring våre studenter og livet på barskolen!